Aqua Fitness

Linia Aqua Fitness a de la Vacu Activ este formata din dispozitive revolutionare ce pot fi introduse in piscine pentru a face exercitiul fizic mai placut si mai eficient. Ele sunt realizate din otel inoxidabil, au forma ergonomica, anatomica si pot fi utilizate la orice varsta pentru ca viteza si dimensiunea pot fi ajustate in functie de nevoile fiecaruia.

Dispozitivele Aqua Fitness sunt concepute pentru antrenamentul individual, chiar si in piscina de acasa dar si pentru antrenamentele de grup, in centrele sportive, spa-uri sau de remodelare corporala.

Modelele AQUASHAPE BIKE ofera trei pozitii diferite de sprijin pentru a se potrivi fiecaruia si au patru nivele de rezistenta ajustabile, nivelul de efort putand fi modificat in timpul exercitiilor efectuate, in functie de scopul si de starea utilizatorului. Setarile dispozitivelor ofera o varietate de elemente care sporesc confortul (pedale moi din spuma cu dimensiuni ajustabile, ghidon sport cu marcaje pe cadru)

ELLIPTICAL este un dispozitiv usor de utilizat pentru exercitii in piscina. Acesta combina avantajele canotajului, schiului, stepper-ului si bicicletei. Exercitiile cu acest aparat sunt recomandate pentru a lucra aproximativ 80% dintre toti muschii care sunt implicati in miscare. Secretul consta in realizarea unei miscari complexe care protejeaza articulatiile, eliminand presiunea si riscurile unei accidentari. Această solutie este foarte populara in fizioterapie si in hidroterapie

Dispozitivul TREADMILL combina avantajele flotabilitatii in apa cu capacitatea de a merge sau de a alerga, reducand astfel la 0 nivelul de solicitare a coloanei vertebrale. Programele de antrenament pot fi individuale, adaptate in functie de preferinte, astfel incat modelarea corpului sa se poata face rapid si in conditii de siguranta. TREADMILL este proiectat pentru utilizarea zilnica in bazine de inot, precum si in grupuri de antrenament intensive, cu diferite niveluri de dificultate. Mersul pe banda TREADMILL se poate face descult.

clarena dermeo geneo maximus Cosmedico Alma Alma Laser