BodyShape

Vacu Activ Body Shape este un aparat unic de remodelare corporală. Poți exersa pe banda de alergare, pe stepper sau pe bicicletă iar în același timp să te bucuri de acțiunea vacuumului și a razelor infraroșii.
Programele sunt adaptate atat pentru incepători cât și pentru avansați.

Body Shape a fost creat pentru a îndeplini dorințele clienților privind:
• Funcționalitatea
• Rezultatele
• Utilizarea simplă
• Designul modern

Cu Body Shape arzi până la 5000 de calorii într-o singură ședință. Toate tehnologiile încorporate în această capsulă sunt folosite pentru a crește nevoia de energie a mușchilor. Energie create în timpul procesului de ardere a grăsimilor. Cu Body Shape pierzi în greutate fără a mai ține o dietă specială.

Body Shape are un meniu intuitiv, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat. După o singură sesiune vei ști totul despre cum se folosește aparatul și nu vei avea nevoie de personal calificat care să te asiste.

Programul de lucru este setat pe un ecran Led cu touch screen care va afișa timpul, distanța, caloriile consummate, pulsul. Există 6 programe predefinite sau fiecare își poate configura programul care îl avantajează.
Computerul îți va permite să alegi din 65 de circuite din cele mai frumoase zone ale lumii, antrenamentul fiind astfel, o oază de relaxare.

clarena dermeo geneo maximus Cosmedico Alma Alma Laser