DIVINE PRO

O ABORDARE HOLISTICĂ PENTRU REPARAREA SEMNELOR DE ÎMBĂTRÂNIRE, DEZVĂLUIND LA ORICE VÂRSTĂ FRUMUSEȚEA DIN INTERIOR

Dispozitivul Divine Pro™ este o platformă care asigură întinerirea facială eficientă, volumizarea dermică și întărirea pielii, printr-un tratament confortabil.
Divine Pro încorporează o combinație câștigătoare de tehnologii dovedite clinic: VoluDerm, radiofrecvență trifracționată (RF) și Tripollar cu activare musculară dinamică (DMA). Aceste tratamente multidimensionale lucrează împreună pentru a reînnoi dermul profund, dermul mijlociu și epiderma, oferind o abordare holistică pentru repararea semnelor de îmbătrânire.
Divine Pro oferă tratamente rapide și ușoare cu rezultate superioare.

  • Volumizarea dermică
  • Eliminarea ridurilor
  • Refacerea pielii
  • Contur facial
  • Textura pielii
  • Strângerea pielii laxe

TEHNOLOGIE

Divine Pro se bazează pe 3 tehnologii:

  • Radiofrecvență trifracționată RF
  • VoluDerm
  • Tripollar cu activare dinamică a mușchilor

Radiofrecvență trifracționată

Energia trifracționată RF întărește stratul exterior al epidermei. Acest tratament minim invaziv creează micro-răni care declanșează mecanismele naturale de vindecare a pielii. Celulele vechi și deteriorate ale pielii sunt îndepărtate și înlocuite cu unele noi și sănătoase produse de organism.

VoluDerm

VoluDerm permite penetrarea eficientă a epidermei pentru controlul încălzirii care vizează dermul profund. Acest tratament minim invaziv utilizează microace fine, în timp ce se aplică RF pentru a volumiza stratul dermic profund. Microacele stimulează organismul să producă în mod natural acid hialuronic, colagen nou și elastină.

Tripollar cu activarea dinamică a mușchilor

Tripollar cu DMA combină tehnologii non-invazive care utilizează radiofrecvența pentru a genera căldură prin rezistență în stratul dermal, cauzând contractarea fibrelor de colagen. Acest lucru creează un efect imediat de strângere a pielii. Creșterea activității fibroblastelor conduce la regenerarea colagenului pentru un efect pe termen lung.
Energia dinamică de activare a mușchilor stimulează mușchii faciali, ducând la ridicarea și tonifierea sistemului aponeurotic muscular superficial sau SMAS. DMA accelerează drenajul limfatic, circulația sângelui și a limfei, optimizând oxigenarea și detoxifierea țesuturilor.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser