Accent Prime

Accent Prime

de la Alma Lasers utilizează tehnologii combinate pentru a elimina excesul de grăsime și pielea lăsată, îmbunătățind vizibil forma și conturul corpului. Sinergia dintre ultrasunete și radiofrecvență oferă rezultate superioare oricărei alte tehnologii. Undele de forfecare cu ultrasunete reci distrug selectiv celulele grase, în timp ce UniPolar RF accelerează metabolismul lor pentru drenaj limfatic rapid. Aplicarea energiei termice RF după distrugerea grăsimilor induce un efect de contracție volumetrică, strângând pielea și îmbunătățind textura acesteia, generând în același timp colagen nou.

1. REMODELARE CORPORALĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

APLICATOARE

UltraSpeed

Combină ultrasunetele cu undă de forfecare și de compresie, cu emisia puternică de energie pentru a contura corpul

Accentuate

Transmite energie RF către țesut prin intermediul a două aplicatoare cu temperature ajustabilă. Creat pentru a trata zone mari

UniBody

Combină radiofrecvența UniPolar cu dispozitivul circular de masaj pentru a asigura încălzirea profundă a țesutului în timp ce intensifică circulația din țesutul subcutanat

UniLarge

utilizează radiofrecvență unipolară pentru a contracta fibrele de colagen și a stimula formarea de colagen nou.

Rezultate de durată cu ajutorul tehnologiilor combinate

Tehnologia patentată Alma UniPolar permite încălzirea localizată, sigură și profundă a țesutului, la diferite adâncimi ale pielii. UniPolar funcționează printr-un singur electrod, furnizând energie RF concentrată, care ajunge la straturi mai adânci ale pielii, fără a cauza disconfort pacientului.

Accent Prime vă permite să controlați într-un mod precis adâncimea de tratament, cu încălzire concentrată în straturile de țesut care trebuie tratat. Utilizând adâncimi variabile, practicienii au flexibilitatea și precizia de a trata zona țintă la adâncimea specifică necesară pentru rezultate optime. Protocoalele de tratament profund și superficial pot fi, de asemenea, combinate pentru un tratament complet personalizat, în funcție de zona tratată, tipul/ grosimea pielii și indicația. De asemenea, pot fi utilizate pentru un tratament combinat pe aceeași zonă pentru a obține rezultate îmbunătățite.

2. INOVAȚIE TEHNOLOGICĂ PENTRU TRATAMENTUL CELULITEI

Accent Prime dispune de tehnologia patentată cu pulsații de forfecare la rece pentru țintirea selectivă a celulele de grăsime, lăsând, în același timp, țesutul înconjurător nevătămat. Vibrațiile pulsațiilor de forfecare distrug membranele celulare grase, ceea ce duce la ruperea treptată și la eliberarea grăsimii stocate. Celulele de grăsime deteriorate sunt apoi eliminate prin sistemul limfatic. Accent Prime oferă, de asemenea, tehnologia cu ultrasunete la cald, care generează unde ultrasonice compresive, ce ating un nivel ridicat de cavitație, descompunând termic depozitele locale de grăsime. Practicienii pot alege să lucreze fie în modul ultrasunete de forfecare („rece”), fie prin compresie („la cald”) folosind același aplicator de mână sau o combinație a ambelor moduri pentru rezultate maxime.

APLICATOARE

UniBody

Combină radiofrecvența UniPolar cu dispozitivul circular de masaj pentru a asigura încălzirea profundă a țesutului în timp ce intensifică circulația din țesutul subcutanat

UniLarge

utilizează radiofrecvență unipolară pentru a contracta fibrele de colagen și a stimula formarea de colagen nou.

BENEFICII

Selectiv

Tratamentul concentrat la adâncimi multiple permite un control mai mare al tratamentului și rezultate mai bune, lăsând țesutul înconjurător nevătămat.

Sigur

Tratamentele cu Accent Prime sunt sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele (I-VI), precum și pentru zonele subțiri și delicate ale feței, gâtului și zona decolteului.

Tehnologii combinate

Tehnologiile combinate și opțiunile de tratament oferă rezultate mai rapide, de durată mai lungă, cu mai puține sesiuni de tratament.

Confortabil

Încălzirea treptată și un sistem de răcire integrat previn durerea pentru un tratament mai confortabil.

Fără timp de recuperare

Pacienții se pot întoarce la activitățile normale imediat după tratament.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser