Accent Prime

RECONTURAREA FEȚEI

APLICATOARE

Multe femei observă că odată cu trecerea timpului pielea de pe față și-a pierdut elasticitatea și fermitatea, are un aspect lăsat, tern – sau chiar – o bărbie dublă inestetică.
Accent Prime™ acționează pe o plasă de fibre de colagen, mobilizându-le în acțiune, astfel încât pielea să-și recapete elasticitatea și forma. De asemenea, are capacitatea de a reduce semnificativ grăsimea. Rezultatele te vor face să zâmbești.

UniFace

combină tehnologia de înaltă energie UniPolar RF cu un inel de masaj rotativ detașabil pentru a oferi încălzire dermică profundă în timp ce stimulează circulația

SpeedSculpt

O versiune redusă a aplicatorului MiniSpeed, care permite tratamente eficiente și sigure pentru suprafețe foarte mici

REJUVENAREA PIELII

APLICATOARE

Tonul neuniform al pielii, vergeturile, pigmentarea superficială și textura grosieră sunt netezite și echilibrate folosind tehnologia RF cu microplasmă focalizată. Adăugarea tehnologiei Impact oferă o soluție completă pentru repararea semnificativă a pielii.

Colibri

Aplicatorul Colibri este cea mai avansată soluție disponibilă pe piață pentru blefaroplastia nechirurgicală, linii fine, riduri periorbitale, periorale și pentru xantelasma. Țintind zone anatomice greu accesibile și greu de tratat, cum ar fi cea periorbitală și periorală, această soluție se poate concentra pe excesul de piele lăsată și laxă, care, în alte cazuri, necesită intervenție chirurgicală și perioade de recuperare prelungite.
Colibri utilizează tehnologia bazată pe RF Unipolar pentru a produce scântei de Microplasma, furnizând energie printr-un vârf special care creează microperforații controlate. Deteriorarea microablației duce la contracția țesutului, rezultând o piele mai strânsă și mai fină. Colibri oferă o alternativă extrem de eficientă la tratamentele mai invazive utilizate astăzi.

Microplasma – Pixel RF

asigură un tratament de refacere a pielii atât prin ablație, cât și prin încălzirea pielii

IMPACT

transmisie trans-epidermică care permite ingredientelor terapeutice să atingă adâncimea țesutului vizat, unde proprietățile lor regenerative pot fi cele mai eficiente.

STRÂNGEREA PIELII

APLICATOARE

Problemele legate de vârstă, inclusiv ridurile, liniile fine, tonul neuniform și laxitatea pielii pot fi îmbunătățite semnificativ cu Alma Accent. Tratamentele abordează în mod eficient indicațiile existente, ajutând în același timp la întărirea pielii împotriva îmbătrânirii viitoare.

UniLarge

folosește energia UniPolar RF pentru a contracta fibrele de colagen din piele și pentru a stimula formarea de colagen nou.

UniFace

o piesă de mână Unipolar RF concepută special pentru tratamentul feței.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser