Alma Duo

Schimbarea este un proces natural, însă nu coincide întotdeauna cu planurile noastre. Aici intervine tehnologia Alma, care vă oferă posibilitatea să preluaţi controlul. Alma vă dă posibilitatea să oferiţi cel mai eficient, rapid şi sigur tratament posibil fiecărei persoane care apelează la clinica dvs. Expertiză clinică, serviciu specializat şi asistenţă de marketing, precum şi dezvoltări tehnologice inovatoare: toate împreună pentru a crea un sistem de asistenţă extins, în avantajul dvs. Într-o lume constant în schimbare, un lucru rămâne neschimbat: pacienţii trebuie să ştie că beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă – înainte, în timpul şi după tratament. Când aveţi soluţia la îndemână – promisiunea poate deveni o realitate.

Este momentul să discutăm despre viaţa sexuală a pacienţilor dvs… Discutaţi deschis. Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu incapacitatea de a întreţine sau de a se bucura de sex.

Indiferent că este unul dintre cele 300 de milioane de bărbaţi la nivel global care se confruntă cu disfuncţie erectilă sau o femeie care nu se bucură de plăcerea de care ar putea (şi ar trebui!) – în calitate de profesionist medical, aveți soluția!

Înainte de a începe tratamentul, evaluaţi dacă problema pacientului este determinată de funcţia vasculară, iar dacă răspunsul este afirmativ, cât de gravă este. Puteţi aplica standardele din industrie pentru a evalua funcţia erectilă apelând la un chestionar cu 15 întrebări care evaluează patru domenii principale – funcţia erectilă, funcţia orgasmică, plăcerea sexuală şi satisfacţia sexuală.

Protocol de tratament

Tratamentul include şase şedinţe de 15 minute, pe parcursul a trei săptămâni. Este concentrat pe anumite zone cheie, aşa cum se indică în tabelul de mai jos.

Bărbaţi

Tratamentul se aplică în cinci zone specifice:

  • trei puncte perpendiculare pe axul penisului
  • două la baza penisului

Femei

Tratamentul se aplică în trei zone specifice:

  • labia stângă majoră
  • labia dreaptă majoră
  • deasupra zonei centrale

După cum ştiţi, cel mai important element fizic care intră în joc atunci când o persoană întreţine relaţii sexuale este fluxul de sânge – cu cât cantitatea de sânge care ajunge la organele sexuale este mai mare, cu atât este mai intensă şi satisfăcătoare experienţa. Şi ştim cum putem face posibil acest lucru.

Undele de şoc cu o energie relativ redusă, însă ghidate, ţintesc structurile vasculare, provocând stres mecanic (efort de forfecare) şi microtraumă celulară. Aceasta, în schimb, stimulează eliberarea de factori angiogenici care atrag neovascularizarea zonei tratate şi angiogeneza, îmbunătăţind alimentarea cu sânge.

Alma DuoTM

Alma Duo este o soluţie avansată şi eficientă, înregistrată şi listată la FDA ca dispozitiv medical din clasa 1. Foloseşte standardul de aur al tehnologiei cu unde şoc – terapie ţintă cu unde şoc extracorporală de intensitate redusă (LI- ESWT) – pentru a conduce fluxul de sânge la organele sexuale, refăcând funcţia şi îmbunătăţind efectele îmbătrânirii funcţiei vasculare.

3 săptămâni/6 tratamente/15 minute

FĂRĂ pastile | FĂRĂ ace FĂRĂ operaţie | FĂRĂ durere FĂRĂ anestezie topică FĂRĂ timp de recuperare

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser