Alma Hybrid

Primul și singurul dispozitiv de acest gen care reunește trei energii puternice – CO2, 1570, IMPACT, într-o combinație unică cu rezultate de neegalat și cu perioade de recuperare reduse semnificativ. Oferind opțiuni nelimitate și un control final care depășește cu mult laserul fracționat standard, Alma Hybrid ™ vă permite să determinați fiecare aspect al tratamentului – pentru un concept complet nou, nemaivăzut în tratamentul de întinerire a pielii și eliminarea cicatricilor.

TEHNOLOGIE

Conceput pentru o gamă largă de tratamente ablative, non-ablative și termice, Alma HybridTM combină puterea a trei energii de bază, creând un efect sinergic unic.

Laser CO2

amestecul optim de efect ablativ, coagulativ și termic pentru tratamente eficiente, foarte precise de focalizare sau cu laser fracționat.

Laser de 1570 nm

un laser puternic cu fibre modulate non-ablative, creează un efect termic care determină sinteza dermei, lăsând în același timp epiderma intactă.

IMPACT

pentru pătrundere transepidermică – tehnologia noastră patentată cu ultrasunete, care depășește forța fluidului intracelular produs de piele, pentru a facilita pătrunderea transepidermică a produselor farmaceutice și cosmeceutice, prin microcanalele create de laserul CO2, pătrunzând adânc în straturile pielii pentru a obține rezultate îmbunătățite.

TRATAMENTE

O singură platformă. O multitudine de tratamente.
O platformă unică care vă permite să oferiți pacienților dvs. tratamentele personalizate de întinerire a pielii pe care le doresc. Metodologia inovatoare de tratament a pielii folosită de Alma Hybrid ™ cuprinde trei elemente esențiale: ablația optimă pentru o refacere perfectă; efect termic profund pentru noua sinteză de colagen și regenerarea dermei; și o livrare trans-epidermică eficientă fără precedent a ingredientelor esențiale. Oferind un control complet al timpului de recuperare în funcție de nevoile pacientului, cele trei tratamente unice pentru Alma Hybrid ™ includ:

Hybrid Lift

Rejuvenare la superlativ
Combinând cele mai bune tehnologii ablative și termice cu o livrare îmbunătățită de cosmeceutice, acest tratament produce rezultate de neegalat, necesitând în același timp un timp de recuperare relativ scurt. Modelul unic de scanare al laserelor CO2 și 1570nm recontractează pielea pentru a îndepărta liniile fine și ridurile profunde și îndepărtează pigmentarea solară, în timp ce ultrasunetele Impact asigură o penetrare mai profundă a produselor în piele.
Rezultatul? Un tratament cu rezultate fantastice care vă lasă pielea să arate și să se simtă mai fină și mai tânără

Hybrid OScar

Tratamentul cicatricilor
OScar este tratamentul suprem pentru remedierea tuturor tipurilor de cicatrici, de la cele lăsate de acnee, la traume și cicatrici chirurgicale. Succesul tratamentului este determinat de pătrunderea efectivă al undelor laser în stratul dermic. Datorită combinației dintre lungimile de undă laser CO2 și 1570nm, puteți personaliza diferiți parametri – inclusiv adâncimea de penetrare, lățimea coagulării și densitatea – pentru a personaliza protocolul optim pentru fiecare client și tipul de cicatrice tratată. Finalizând tratamentul cu Impact, veți obține penetrarea optimă a produselor farmaceutice și a produselor esențiale pentru a îmbunătăți rezultatul general.

SoftLift

Tratament de întinerire „Ora prânzului”
SoftLift asigură uniformizarea nuanței pielii, contracția liniilor fine și a ridurilor și repararea diferitelor leziuni ale pielii, inclusiv cicatrici acneice, practic fără perioade de recuperare. Crearea unui efect termic semnificativ, laserul puternic, cu fibre modulate non-ablative, de 1570nm promovează neocolageneza și regenerează matricea extracelulară care susține celulele pielii, lăsând în același timp epiderma intactă. Sigur chiar și pentru tipurile de piele închisă la culoare (VI), este nevoie doar de trei sau patru ședințe pentru a îmbunătăți textura pielii, pentru a obține un ton tânăr al pielii și pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor ușoare. Rezultatul? Un tratament care vă lasă pielea netedă, cu un aspect tineresc și radiant. Sigure și confortabile, tratamentele sunt minim invazive, durează doar până la 45 de minute și trebuie efectuate doar de 1-2 ori pentru a obține rezultatele dorite.

APLICATOARE

ProScan

Aplicatorul nostru emblematic
Cu scopul de a realiza pe deplin capabilitățile HyGridTM, Alma a creat scanerul ProScan extrem de avansat și automatizat. Crearea fasciculelor laser aliniate și focalizate într-o secvență ridicată, scannerul ușor și ergonomic, ProScan, are un efect simultan ablativ, coagulativ și termic. Pe lângă un motor de scanare galvanometrică și oglinzi, ProScan are un vârf răcit pentru a spori siguranța tratamentului și confortul pacientului. Permițând o acoperire rapidă a suprafețelor mari, aplicatorul oferă o gamă de forme și moduri de scanare diferite pentru personalizare completă.

IMPACT

pentru livrarea transepidermică
În timp ce tratamentele fracționate cu laser și RF pot fi extrem de eficiente pentru o varietate de indicații, combinarea acestora cu aplicarea de ingrediente topice active servește la menținerea și creșterea semnificativă a rezultatelor.

HyLight

Reglare flexibilă a dimensiunii spotului, ideală pentru diverse tipuri de leziuni ale pielii
Aplicatorul HyLight poate modifica dimensiunea punctului laser cu până la 4 mm folosind un singur aplicator. Acest lucru permite medicilor să lucreze cu dimensiuni mai mari ale spoturilor, menținând în același timp stabilitatea în timpul tratamentului. Este ideal pentru îndepărtarea leziunilor pielii și a altor creșteri benigne, precum și a leziunilor pigmentate individuale.

Pixel

Efect termic ridicat, timp scurt de oprire, ideal pentru riduri și strângerea pielii.
Energia laserului Pixel CO2 către piele printr-un element optic difractiv, care pixelează fasciculul la 49 sau 81 pixeli, creând coloane microscopice simultane de leziuni micro-ablative. Energia este livrată într-un model pătrat cu o dimensiune a spotului de 11x11mm.
Această abordare tehnologică unică permite utilizarea unor niveluri de energie mult mai ridicate, prin impulsuri mai lungi, creând o coagulare mai mare și un efect termic cu ablație minimă și timp de recuperare semnificativ mai mic pentru pacienți.
Efectul termic profund al aplicatorului Pixel îl face ideal pentru întinerirea pielii, tratarea liniilor și ridurilor.

ThermoTight

Laser nonablativ, pentru întinderea pielii, fără timp de recuperare
ThermoTight este un scaner laser portabil, controlat de un microprocesor pentru proceduri de ablare fără carbonizare, caracteristici care permite acoperirea rapidă a suprafețelor mari. Este conceput pentru utilizare într-o varietate de aplicații dermatologice, cosmetice și chirurgicale. Sunt disponibile mai multe opțiuni de scanare, inclusiv pătrat sau cerc, în spirală, grilă sau model circumferențial, precum și linii drepte sau curbe.
ThermoTight optimizează eficacitatea tratamentului, oferind o producție de energie mai mare pe pixel în impulsuri mai scurte pentru proceduri ablative.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser