Body Line

MARINE SALT PEELING

Peeling cu efect de subțiere, anti-celulitic și de conturare corporală. Cristalele de sare de mare combinate cu untul de Shea exfoliază, detoxifică și calmează inflamațiile. După peeling, pielea miroase frumos, este perfect curată, netedă și degresată.

CAPPUCCINO SUGAR PEELING

Peeling cu zahăr și particule de cafea pentru utilizare corporală. Exfoliază intensiv și înmoaie pielea, în același timp îmbunătățind micro-circulația și reducând celulita. Face pielea mai elastică și inhibă pierderea apei, fapt datorită căruia pielea devine mai netedă și moale ca mătasea.

CAVIAR BODY MOUSSE

O spumă delicată care stimulează puternic conturarea corporală. Complexul inovator LIPOREDUX inițiază procesul de distrugere a țesutului adipos, previne acumularea de grăsime și elimină celulita.

ORANGE SORBET

Sorbet de portocale ce conține un complex cu efect de subțiere și anti-celulitic. Extractele de legume, cafeină și alge previn umflăturile, stimulează micro-circulația și grăbesc eliminarea ”cojii de portocală”. Sorbetul lasă pielea netedă și mătăsoasă.

ANTI-STRETCH SORBET

Compus din ingrediente naturale, recomandat de asemenea și femeilor însărcinate, pentru îngrijirea pielii. Complexul de ceramide SK-Influx® îmbogățit cu unt de Shea reconstruiește bariera lipidelor. Sorbetul netezește și fortifică elasticitatea și hidratarea pielii.

NO MORE HAIR SILVER EMULSION

O emulsie care lungește durata de timp dintre epilări chiar și cu 60%. Capislow™ și enzima papaină întârzie re-creșterea firului de păr. Neutrazen™ și micro-argintul previn inflamațiile, iritațiile și firele crescute în interior.

PUSH UP CREAM

Cremă pentru îngrijirea bustului cu complex de aminoacizi Voluform™. În prima fază de acțiune, acesta detoxifică pielea, în a doua fază oferă fermitate prin stimularea sintezei celulelor fibroblaste, în a treia fază stimulează adipo-geneza. Aplicată sistematic aceasta crește volumul bustului și modelează forma sa.

SENSUAL HAND CREAM

Cremă destinată tratamentului intensiv al mâinilor și unghiilor degradate. Reduce asprimea pielii prin îndepărtarea stratului vechi de piele descuamat, și crește nivelul de hidratare. Mirosul său cald și senzual și consistența sa moale fac aplicarea acestei creme o plăcere.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser