Clarena

Clarena este lider pe piața cosmeticelor din Europa

asigurând cele mai înalte standard de calitate a produselor în condițiile respectării mediului.
Clarena dispune de propriul laborator de ultimă generație precum și de o linie de producție avansată care este în permanență supusă controalelor și testărilor. Astfel că formulele inovative sunt îmbunătățite cu ingrediente active unice, precum vitamina U sau Sytenol A, Clarena fiind prima companie din Polonia care le-a folosit în produse cosmetice. Preparatele Clarena nu conțin silicon, parafină sau parabeni – adică ingrediente ce pot cauza alergii pielii. Fiecare produs este supus la teste de calitate de 27 de ori. În plus, fiecare produs cosmetic dezvoltat este supus la un test dermatologic strict și este evaluat de 120 de certificatori

Procesul de cercetare al cosmeticelor profesionale este compus din mai multe faze:

IN VITRO – în această fază este verificat dacă un anumit preparat este sigur și ii este evaluată eficiența. Procesul are multe dimensiuni: produsul cosmetic este supus la testul dermatologic, microbiologic și de stres.
EX VIVO – examinarea realizată, în medie, de 120 de certificatori, selectați în funcție de vârsta și tipul de piele. Sunt evaluate următoarele trăsături ale pielii: nivelul de hidratare, grăsimea, elasticitate, netezimea și pierderea apei în epidermă.
FAZA FINALĂ –analiza rezultatelor evaluării pielii. Apoi formula este îmbunătățită pentru a satisface toate, chiar și cele mai sofisticate cerințe.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser