DermaClear

DermaClear by Alma este o soluție de hidrodermabraziune 3în1 ce reunește exfolierea, curățarea, extracția și hidratarea, pentru a permite tratamente eficiente cu rezultate excelente. Având în vedere standardele de calitate superioară și abordarea inovatoare Alma, DermaClear lucrează profund, dar delicat pentru a curăța și întineri pielea, lăsând-o proaspătă, curată și hidratată.

Cum funcționează DermaClear

Cercetările au arătat că poluanții, toxinele și substanțele chimice din mediul urban pot deteriora pielea, în timp ce utilizarea extensivă a produselor de machiaj astupă porii și îmbătrânește pielea. DermaClear are soluția. Tratamentul funcționează într-un proces în trei etape, înglobând cea mai înaltă calitate a soluțiilor indicate cu fiecare pas. Vârful unic rotativ de 360 ° și acțiunea puternică de aspirație permit un proces de curățare profundă și extragerea impurităților, asigurând, în același timp, o penetrare extrem de eficientă a soluțiilor în piele. Capătul funcționează într-o mișcare circulară completă, pentru o acoperire îmbunătățită și omogenă, ceea ce duce la un proces de curățare a tenului mai minuțios. DermaClear purifică, hidratează și calmează simultan, infuzând pielea cu substanțe nutritive puternice și lăsând-o curată, hidratată și reîmprospătată.

3 pași pentru un ten fără imperfecțiuni

1 Curăță și exfoliază

Exfolierea blândă deschide porii și îndepărtează celulele moarte ale pielii, lăsând tenul curat și împrospătat, expunând în același timp o suprafață a pielii sănătoase.

2 Extrage și îndepărtează

Resturile sunt îndepărtate din pori cu o aspirație profundă, nedureroasă, ce lasă pielea curată și pregătită pentru o absorbție eficientă a soluțiilor hidratante.

3 Tratează și hidratează

Pentru a finaliza procedura, pielea este infuzată cu un ser antioxidant și anti-îmbătrânire, care are rolul de a promova elasticitatea și a crește nivelul de hidratare.

Beneficii

  • Nu există timp de refacere, disconfort și iritare
  • Accelerează procesul de reînnoire celulară, lăsând pielea mai fină
  • Uniformizează tonul și textura pielii, tratând, inclusiv, petele pigmentare
  • Deschide porii și permite eliberarea de uleiuri naturale
  • Minimizează dimensiunea porilor și aspectul cicatricilor superficiale
  • Astupă liniile fine și ridurile
  • Permite o mai bună absorbție a ingredientelor hidratante, a antioxidanților, a tratamentelor pentru acnee și a serurilor care stimulează colagenul, prin eliminarea stratului superior al celulelor moarte și deteriorate.
DermaClear este atât un tratament unic și inovator de refacere a pielii, cât și o soluție obligatorie pre-tratament pentru: leziuni pigmentate și îndepărtarea tatuajelor, leziuni vasculare, rejuvenare facială, laxitate și tratamente de întindere a pielii.
clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser