HYDROSHAPE

HYDROSHAPE incorporeaza 4 elemente intr-o singura “capsula”:
• Bicicleta
• Apa
• Hidromasaj
• Ozon
si este un best seller in centrele de fitness si spa din Europa datorita antrenamentului fizic eficient si placut, prin pedalare, dar si hidromasajului asigurat de dispozitiv in timpul exercitiului.

Antrenamentul in apa este recunoscut pentru rezultatele obtinute in lupta cu kilogramelor in plus dar si pentru faptul ca protejeaza sanatatea articulatiilor, efortul fizic fiind unul moderat.

Hidromasajul accelereaza efectele miscarii si topeste celulita din zonele sensibile. 14-16 jeturi de apa activeaza sistemul limfatic, eliminand aspectul de coaja de portocala.
Efectul utilizarii simultane a bicicletei si a hidromasajului va transforma grasimea in muschi.
Ozonul, cel de-al patrulea element eliberat de sistemul Hydroshape in timpul tratamentului, stimuleaza productia de oxigen si are un efect similar cu cel al unui micropeeling.

Hydroshape poate fi utilizat la orice varsta si este dedicat celor care isi doresc sa obtina rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat iar clipele dedicate exercitiului fizic sa fie adevarate momente de relaxare.

Aspectul modern al aparatelor Vacu Activ vor fi adevarate piese de design pentru orice centru de infrumusetare, sala de fitness sau spa iar personalizarea lor poate fi facuta in culorile dorite de client.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser