Legend

Pollogen LEGEND‘” este un sistem avansat utilizat în medicina estetică ce integrează tehnologii de top – VoluDerm‘” HE, tehnologia cu micro-ace RF și TriLipo® care utilizează energie RF non-invazivă și Activarea Dinamică a Mușchilor (DMA). Combinarea acestor tehnologii oferă mărirea eficientă a volumului dermului, întinderea pielii și conturare corporală.

Tehnologia VoluDerm HE

VoluDerm HE este o soluție minim de invazivă, ce utilizează micro-ace fine ce transmit energie electrică RF fără efect termic pentru a îndepărta delicat stratul epidermic și a crește volumul stratului dermic. Micro-acele stimulează corpul să producă în mod natural acid hialuronic, colagen nou și elastină. Rezultatul este semnificativ pe termen lung – creșterea în volum a dermului, reducerea ridurilor și refacerea suprafeței pielii.

Tehnologia TriLipo

TriLipo lucrează în mod simultan pe derm, hipoderm (grăsime) și straturile mușchilor pentru a reduce în mod ne-invaziv grăsimea și a remodela corpul. Efectul combinat al TriLipo RF și al TriLipo DMA oferă o încălzire profundă și omogenă al stratului dermic și a celui adipos, stimulând astfel eliberarea grăsimii lichide din celule și accelerând metabolismul natural de ardere a grăsimilor. Energia focalizată TriLipo RF provoacă o contracție a fibrelor de colagen și întinde pielea imediat. Rezultatele se păstrează pe termen lung.

Față
Corp
Creșterea în volum a dermului facial
Întinderea pielii și reducerea ridurilor fine
Conturarea pielii faciale
Ameliorarea cicatricilor acneice
Refacerea stratului pielii
Reducerea circumferinței și a celulitei
Conturare corporală
Tonifierea pielii, efect de lifting și de rejuvenare
Ameliorarea cicatricilor și a vergeturilor
Marturiile medicilor

“Cu sistemul Pollogen LEGEND pot obține rezultatele pe care eu și pacienții mei ni le dorim. Rezultatele de creștere în volum a dermului și reducere a ridurilor sunt excepționale. Pielea devine mai suplă și mai elastică și pacienții mei arată și se simt mai tineri. Cel mai important, rezultatele au un aspect natural și aceasta este ceea ce își doresc pacienții mei.”
Dr. Michael H. Gold, Nashville, TN

“Sistemul non-invaziv de remodelare corporală Pollogen TriLipo este eficient pentru reducerea circumferinței, eliminarea depozitelor localizate de grăsime și reducerea celulitei. Pacienții mei sunt foarte mulțumiți cu rezultatele imediate și de durată obținute și se bucură că tratamentele sunt atât de rapide și de plăcute.”
Dr. Michele Pelletier, Toulon Franța

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser