Legend PRO+

De la netezirea pielii, regenerarea profundă a colagenului și tonifiere facială musculară, tratamentul Legend M2 acționează pe mai multe straturi ale pielii, de la piele, la grăsime, la mușchi, într-o singură procedură pentru față.

  • combină tehnologii pentru rezultate mai bune
  • tonifică și dă fermitate mușchilor faciali din interior și întinde pielea
  • rezultate vizibile imediat și eficiență pe termen lung
  • tratament de scurtă durată, cu durere și timp de recuperare minim

Terapia combinată Lumenis Legend M2

Terapia combinată Lumenis Legend M2

Terapia combinată Lumenis Legend M2 este o tehnică de tratament nonchirurgical care încorporează două tehnologii testate clinic pentru a acționa asupra a două niveluri ale pielii, celule și mușchi în mod eficient. Acest tratament complet personalizat oferă rezultate imediate și vizibile pe termen lung.
Tratamentele pe bază de lumină de la Lumenis nu sunt potrivite pentru oricine și pot implica unele riscuri.
Legend M2 nu este potrivit pentru pacienții cu stimulatoare cardiace, defibrilatoare sau dispozitive electronice implantate, precum și implanturi metalice în zona de tratament. Deși foarte rare, riscurile pot include deteriorarea texturii naturale a pielii, înroșirea pielii, umflarea, vânătăi și mâncărime. Asigurați-vă că vă consultați cu furnizorul de tratament înainte de a alege acest tratament.

Cum funcționează

Legend M2 acționează împotriva semnelor de îmbătrânire combinând cele două M-uri:

  • Încălzire Macrovolumetrică a țesutului, cu TriPollar RF
  • Microîncălzire precisă a punctelor focale cu electrozi ultra-subțiri ajutați de RF

Acest efect combinat macro și micro este unic. Regenerează colagenul și reface pielea, astfel încât fața ta să fie tonifiată și ridicată.
TriPollar® RF declanșează regenerarea fibrelor de colagen și elastină prin încălzire controlată până la dermul profund. Fibrele contractate creează un efect de piele strâns imediat.
Hybrid EnergyTM încurajează creșterea pielii noi și sănătoase, prin aplicarea electrozilor ultra-subțiri asistați de RF, cu răni micro controlate, care declanșează producerea de colagen nou, elastină și acid hialuronic.
Când sunt vizibile rezultatele?
Se va vedea și simți o îmbunătățire a aspectului natural al pielii imediat după primul tratament. Pentru cele mai bune și de durată rezultate, este recomandată o serie de 3-5 tratamente la fiecare 4-6 săptămâni.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser