Legend PRO+

Transformați în realitate dorințele pacienților, oferindu-le siguranță și satisfacția unui tratament cu rezultate pe termen lung. Fiecare pacient este unic și are nevoie specifice.

Prin încurajarea și îmbunătățirea proceselor naturale de vindecare a pielii, Legend Pro+ dezvăluie cea mai bună versiune a tenului și corpului fiecărui pacient. De la refacerea straturilor superioare ale pielii, stimularea regenerării fibrelor de colagen și elastină din dermul mai profund, până la tonifierea și consolidarea stratului SMAS, consolidarea și tonifierea mușchilor din zona de tratament, Legend Pro+ oferă un set complet de instrumente tehnologii minim invazive pentru crearea de tratamente personalizate pentru pacienții dumneavoastră.

Tehnologie cu radiofrecvență pentru regenerarea pielii și stimulare dinamică a mușchilor. Rezultate dovedite clinic

Cum funcționează Legend PRO+

Tehnologiile cu eficiență dovedită clinic Legend Pro funcționează în sinergie pentru a obține cele mai bune rezultate.

  • Aplicatorul TriPollar® RF declanșează regenerarea fibrelor de colagen și elastină, prin furnizarea de energie RF concentrată într-un mod sigur și eficient, inducând încălzirea controlată a dermului profund.
  • VoluDerm™ activează procesele naturale de vindecare a organismului prin aplicarea electrozilor ultra-subțiri ajutați de RF pentru ablarea termică a epidermei, creând micro-canale pentru a induce micro răni controlate, încurajând astfel generarea de piele nouă și sănătoasă.
  • Tehnologia TriFractional ™ reface și regenerează pielea prin procesul de vindecare a rănilor, ceea ce duce la îmbunătățirea și perfecționarea texturii pielii.

Tratamentul Legend M2 acționează împotriva semnelor îmbătrânirii combinând încălzirea macrovolumetrică a țesutului TriPollar RF și microîncălzirea precisă a punctelor focale cu electrozi ultra-subțiri ajutați de RF. Acest efect combinat macro și micro unic regenerează colagenul și reface pielea, astfel încât fața să fie tonifiată și ridicată.

Beneficiile pacienților

  • Rezultate imediate, vizibile după primul tratament
  • Eficiență pe termen lung
  • Tonifică și dă fermitate mușchilor faciali și întinde pielea
  • Tehnologii combinate pentru rezultate mai bune
  • Tratament de scurtă durată, cu senzație de durere și timp de recuperare minime
clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser