Legend

AȘTEAPTĂ-TE LA REZULTATE

VoluDerm este o tehnologie de ultimă generație dovedită clinic cu eficiență în reducerea semnelor îmbătrânirii și regenerarea pielii. Tratamentul este rapid, cu un disconfort minim și fără timpi de așteptare.

Așteptați-vă la rezultate imediate și de lungă durată.

  • Efect natural de umplere
  • Reducerea ridurilor și a liniilor fine
  • Refacerea stratului pielii, întinderea și tonifierea pielii
  • Ameliorarea cicatricilor acneice
CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Capul de tratament VoluDerm utilizează micro-ace și tehnologie cu radio-frecvență pentru a declanșa răspunsul natural de vindecare al corpului. Acesta stimulează corpul să producă în mod natural acid hialuronic, colagen nou și elastină.

Tratamentele VoluDerm oferă rezultate de lungă durată în reducerea ridurilor, refacerea suprafeței pielii și conferă un efect de lifting lăsând pielea mai întinsă, mai fermă și mai revigorată.

“După două tratamente cu VoluDerm am obținut rezultatele pe care mi le-am dorit. Efectul de lifting și reducerea ridurilor au fost excepționale; pielea mea a devenit mai suplă și la finalul tratamentului arătam și mă simțeam mai tânără. Cel mai important este că rezultatele au un aspect natural.”

C. Adams

legend before after
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De câte tratamente este nevoie pentru a vedea rezultatele?
Veți vedea și veți simți rezultatele de umplere naturală chiar după primul tratament. Pentru a obține cele mai bune rezultate se recomandă urmarea unei serii de tratamente. Pe măsură ce progresați cu tratamentele veți obține rezultate din ce în ce mai bune.

Cât timp durează tratamentele?
În medie, un singur tratament durează 30 de minute și vă puteți întoarce la rutina dumneavoastră zilnică imediat după.

Există timpi de așteptare?
Nu există timpi de așteptare pentru această procedură. La o zi după tratament puteți experimenta puțină roșeață, un edem ușor și mici coji. Cojile vor cădea singure după câteva zile.


clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser