LipoLife

LipoLife* permite – practicienilor să ofere untratament îmbunătățit cu lipoliză pentru diferite zone ale corpului în mai puțin timp, cu disconfort minim și rezultate mai bune.

  • Procedură minim invazivă realizată în ambulatoriu
  • Reduce timpul de tratament
  • Minimizează traumele corporale, cum ar fi hematoamele și vânătăile
  • Durată scurtă de recuperare cu risc minim de efecte secundare
  • Mai puțină pierdere de sânge, mai puțină traumă a țesutului, mai puține vânătăi și umflături și o vindecare mai bună a rănilor
  • Diodă de 1470nm
  • Îmbunătățirea tonului și a structurii pielii Îmbunătățirea controlului eliminării grăsimilor Precizie mare Îndepărtarea mai multor grăsimi Rezultate maximizate

Soluția patentată cu laser* încorporează inovații care permit o lipoliză foarte eficientă cu rezultate aproape imediate.

TRATAMENTE

Toate zonele corpului pot fi tratate, inclusiv zonele mici și sensibile cum ar fi bărbia și gâtul, precum și zonele mai mari cu depozite de grăsimi extinse, cum ar fi țesutul mamar. În plus, LipoLife este un dispozitiv de eliminare a volumului de țesut cu temperatură scăzută.

TEHNOLOGIE

LipoLife este susținut de un set complet de accesorii, inclusiv canule și spatule de diverse diametre și lungimi, precum și o varietate de diametre de fibre de emisie Angel.
Varietatea de accesorii permite medicilor să se adapteze pentru diferite zone ale corpului și în funcție de tipul de procedură.
Sistemul combină o lungime de undă de 1470nm, care vizează în mod specific absorbția de grăsime din apă.
Capacitatea simultană de laser și sucțiune folosește fibra unică Angel™ pentru a permite o distribuție mai largă și mai uniformă.
Designul fibrei Angel emite energie pe circumferință într-un model de 360 de grade. Această abordare oferă avantaje multiple, inclusiv reducerea la minimum a riscului de arsuri și deteriorarea pielii, distribuirea uniformă a energiei pe toată suprafața tratamentului, eliminarea mai rapidă a celulelor grase și acoperirea suprafeței țesuturilor mai mari pentru o viteză mai rapidă de tratament.

BENEFICII

LASER ȘI SUCȚIUNE SIMULTANE

LipoLife dispune de o canulă cu două moduri, care permite acțiunea simultană a laserului și aspirarea. Canula este proiectată ergonomic, cu un mâner pivotant flexibil. Designul permite medicilor să treacă mai ușor canula prin țesut și să elimine mai eficient celulele de grăsime, reducând în același timp traumatismele corporale, cum ar fi hematoamele și vânătăile. Timpii de operare și oboseala operatorului sunt reduse.

TEMPERATURĂ IDEALĂ

Laserul cu diode de 1470nm al LipoLife este setat să atingă o temperatură de până la 40° C, care este ideală pentru piele pentru că nu deteriorează țesutul

LUNGIME DE UNDĂ OPTIMĂ

LipoLife folosește o lungime de undă de 1470nm care vizează în mod specific apa din țesutul moale, ceea ce îl face să aibă o lungime de undă ideală pentru lipoliza asistată de laser.

BEFORE & AFTER

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser