Maximus

Tratamentul TriLipo este cea mai avansată soluţie pentru sculptarea facială. TriLipo a dovedit clinic că reduce ridurile, liniile fine şi cicatricile precum şi redă fermitatea şi netezimea pielii.

Veţi vedea rezultate chiar după primul tratament. Pentru rezultate optime se recomandă urmarea unei serii de tratamente.

Procedura este complet neinvazivă şi se potriveşte tuturor tipurilor de piele. Nu va întrerupe stilul tău de viaţă şi vei putea să reiei imediat după tratament rutina ta zilnică.

Încearcă-l azi şi vei vedea ce diferenţă va aduce în viaţa ta!

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

Energia cu radiofrecvenţă încălzeşte pielea şi face ca fibrele de colagen să se contracte. Această contracţie are ca rezultat o întindere imediată a pielii şi o textură a pielii mai netexdă. În paralel, căldura declanşează celulele fibroblaste să producă colagen nou. Acest colagen oferă pielii fermitate reînnoită şi flexibilitate,

În plus, tehnologia de Activare Dinamică a Muşchilor TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA) stimulează şi tonifică muşchii de sub piele oferind astfel un efect de lifting non-invaziv.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De câte tratamente este nevoie pentru a se vedea rezultate?

Vei vedea imediat rezultate de întindere a pielii ca urmare a primului tratament cu tehnologia TriLipo. Pielea ta va fi mai elastică şi mai fermă. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, se recomandă urmarea unei serii de tratamente.

Cum menţin rezultatele?

Pentru a menţine rezultatele, trebuie să primeşti un tratament de retu;are o dată la câteva luni. Consultă doctorul tău conform nevoilor tale specifice. Ca şi cu orice tratament estetic, cele mai bune rezultate se obţin împreună cu o dietă şi un stil de viaţă sănătoase.

Cât durează tratamentul?

Tratamentele sunt foarte scurte şi nu vor întrerupe rutina ta zilnică. În medie, şi în funcţie de zona tratată, un singur tratament durează între 20 şi 30 de minute. Nu este necesară nici un fel de pregătire anterioară.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser