Nexus

TEHNOLOGIA VCSEL

SLD este noua generație de laser dioda, o tehnică hibrid între LD și LED.

Avantaje:

  • durată mare de viață
  • temperatură ridicată în timpul utilizării
  • efecte adverse limitate
  • fiabilitate ridicată în medii dure

SISTEM DE RĂCIRE

Pentru răcirea la contact, căldura transpusă echipamentului este înlăturată de elemente termoelectrice sau de agenți lichizi de răcire. De aceea sistemul de răcire a fost echipat cu design 2 TEC care face tratamentul nedureros.

MENIU & INTERFAȚĂ

LCD de 10 inch, cu meniu clar, simplu și intuitiv. Pentru cei mai pretențioși clienți, am pregătit o nouă caracteristică – culoarea interfeței este integrată cu lumina de fundal a echipamentului. Acum poți asorta culoarea la designul interior al salonului

REACTIFY

Marca noastră: echipamente SMART

Nexus este conectat la Internet, așa că putem monitoriza aparatul în timp real. Echipamentele smart ne pot transmite informații despre starea lor și ne permit să știm totul despre componentele interne. În plus, datorită sistemului Reactify, laserul tău va fi întotdeauna actualizat.

Alege SMART. Alege Nexus

Nexus este un laser care produce o rază de lumină concentrată. Lumina laser este bine absorbită de pigmentul din foliculii păroși. În timpul procedurii, laserul pulsează pentru o fracțiune de secundă, permițând părului să absoarbă energia și să se încălzească. Pe măsură ce se încălzește, firul de păr și bulbul sunt distruse, iar capacitatea lor de regenerare este limitată.

NEXUS este o versiune compactă a primului laser inteligent din lume, Nuximia. Este ideal pentru servicii de înfrumusețare mobile. Echipamentul este toate caracteristicile la care te poți gândi și utilizează cel mai bun laser disponibil în industria de beauty. Tehnologia inovatoare VCSEL (cunoscută și ca SLD) creează un echipament extraordinar. Toate aceste caracteristici sunt susținute de sistemul deja cunoscut, Reactify.

NEXUS va avea un impact vizual deosebit în salonul tău, datorită formei și metarialelor unice, dar și clasicului negru prin care se remarcă designul său.

PARAMETRI TEHNICI

Putere: electric: 1400 W
Dimensiunea spotului: 100 mm² (10 x 10 mm)
Fluență: până la 45J/cm³
Lungimea de undă: 0 – 200 ms
Frecvență: 1 – 10 Hz
Capacitatea sistemului de răcire: -5° C min
Impulsuri per lampă: >20 milioane

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser