NOON ESSENTIAL

Igloo Moist 24/7

Hidratează/ Răcește / Calmează
Îmbunătățește flexibilitatea pielii
ESSENTIAL

Igloo Moist 24/7 se bazează pe o tehnologie de răcire avansată. Crema produce un efect de calmare și răcire, hidratează pielea, întârzie apariția semnelor de îmbătrânire și îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii.

Crema este, de asemenea, excelentă pentru susținerea și hidratarea tenului cu probleme. Este potrivit pentru toate grupele de vârstă.

MultiVit Sun Protector (SPF 30) (Protecție solară cu multi-vitamine)

Noua generație anti-îmbătrânire
Fotoprotecție cu filtru UV încapsulat și Vitaminele B, C, E
ESSENTIAL

MultiVit Sun Protector protejează pielea împotriva radiațiilor UVA/UVB și IR, fiecare provocând leziuni cutanate în diferite moduri. Acesta oferă o protecție eficientă împotriva tuturor radiațiilor. MultiVit Sun Protector conține un filtru UV încapsulat care asigură protecția cutanată, deoarece filtrul UV este împiedicat să intre în contact direct cu suprafața pielii. În plus conține Ectoin, un ingredient multi-util, care reduce formarea celulelor arse de soare și leziunilor provocate de iradierea UVA. Conține vitaminele B, C și E.

Beneficiile MultiVit Sun Protector:

  • Protejează împotriva radiațiilor UVA / UVB / IR și a radicalilor liberi
  • Crește rezistența celulară în condiții de solicitare cauzate de temperatură
  • Îmbunătățește hidratarea pielii
  • Previne deteriorarea macromoleculelor matricei.

Brush and GoTM

Pudră minerală pentru Protecție solară imediată împotriva UVA / UVB și IR SPF 30
Pentru toate tipurile de piele
Pentru ten gras / problematic
ESSENTIAL

Pudra minerală transparentă pentru protecție optimă imediată împotriva radiațiilor nocive UVA / UVB și IR, Brush & GOTM contribuie la prevenirea leziunilor solare cum ar fi arsurile solare și problemele de pigmentare. Se spală ușor și convenabil oricând, oriunde.

Potrivit pentru adulți și copii cu vârsta peste 6 luni.

C-Cleanser Foam (Spumă de curățare)

Detoxifică / Curăță în profunzime / Senzație de prospețime
Pentru toate tipurile de piele
ESSENTIAL

Formula de curățare profundă C-Cleanser Foam îndepărtează excesul de grăsime și curăță impuritățile de la suprafață pentru un ten curat, moale și suplu.

Igloo Mask

Răcire intensă, hidratează și calmează
Pentru toate tipurile de piele
ESSENTIAL

Igloo Mask calmează, hidratează și răcește pielea, oferind un efect de prospețime de lungă durată. Întinde și repară pielea lezată, redând un aspect neted și tânăr.

Masca MediClay

Anti-bacteriană / calmează / detoxifică
ESSENTIAL

Masca MediClay este o mască purificatoare pentru tratarea tenului gras/problematic. Masca MediClay dezinfectează, calmează roșeața, luptă împotriva “erupției” și reduce proliferarea bacteriană.

Masca TrioLift

Calmare, hidratare, întindere imediată
Pentru toate tipurile de piele
ESSENTIAL

Masca TrioLift este o formulă anti-îmbătrânire avansată, ce întinde imediat pielea. Oferă un efect anti-rid rapid, în timp ce hidratează, netezește și calmează pielea.

MICRO-SOFT

Micro-emulsie pentru o curățare facială avansată
Delicat cu pielea / Curăță eficient / Se clătește ușor și nu lasă reziduuri uleioase
Eficient în îndepărtarea machiajului waterproof
ESSENTIAL

Produsele cu micro-emulsie sunt cele mai rapide și mai eficiente soluții de curățare a pielii. Micro-soft este un produs de curățare ușor și delicat, care îndepărtează excesul de sebum, calmează iritațiile și roșeața, hrănește pielea uscată, catifelează și îmbunătățește textura tenului.

COSMO CLEAR

Demachiant facial
Purificator și hidratant
Fără SLS și SLES
Reglează nivelul PH-ului
ESSENTIAL

Formula Cosmo Clear curăță delicat și îndepărtează excesul de grăsime, fără a usca pielea. Complexul de ingrediente ameliorează și calmează pielea iritată, elimină semnele de oboseală din jurul ochilor, oferă hidratare și echilibru pielii uscate. Acesta conține Acid salicilic 100% natural, care susține tratamentele anti-microbiene, antiinflamatorii și keratolitice.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser