NOON PARACEUTICAL

Lacto-10 cu DermShieldTM

Acid lactic 10%, pH 3,5
PARACEUTICAL

Lacto-10 este o cremă unică, care sporește întinerirea pielii, în timp ce rafinează textura pielii și îmbunătățește nuanța și hidratarea. Aditivul DermShieldTM (în curs de brevetare), cu o concentrație ridicată de acid lactic (pH 3,5), permite utilizarea cremei pe toate tipurile de piele, pe parcursul anotimpurilor, fără a provoca iritații sau senzații de deshidratare. Lacto-10 poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

Fără ulei, fiind ușor de absorbit. Potrivit pentru utilizarea în apropierea ochilor. Se armonizează cu alte preparate cosmetice sau unguente medicale.

LactoCeramide-15 cu DermShieldTM

Acid lactic 15%, Ceramide 2, 3, 6
PARACEUTICAL

LactoCeramida-15 este activă în mod deosebit în tratamentul anti-îmbătrânire, deoarece se bazează pe o combinație eficientă de acid lactic 15% și tipurile de Ceramidă 2,3,6. Combinația eficientă dintre AHA și DermShieldTM (în curs de brevetare) permite utilizarea cremei pe toate tipurile de piele, pe parcursul anotimpurilor, fără a provoca iritații sau senzație de deshidratare.

Acidul lactic stimulează și întinerește pielea, oferind o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii și a nivelului de hidratare. Mai mult, acesta reduce petele și sporește densitatea și elasticitatea pielii.

Ceramidele 2,3,6 constituie o copie perfectă a lipidelor care se găsesc în stratul superior al pielii.

Retinol Charisma
Instant Lift cu DermShieldTM

PARACEUTICAL

Retinol Charisma Plus este un ajutor pentru piele în procesul anti-îmbătrânire, întinerește, întărește, luminează și reduce liniile fine. Îmbunătățește textura și nuanța pielii. Produsul este disponibil pe 3 nivele de concentrație: Retinol Delicat 0,3%, Retinol Intens 1%, Retinol Plus 1,6%.

Pentru toate tipurile de piele. Potrivit în timpul sarcinii și alăptării.

Double White cu DermShieldTM

Tratament intensiv avansat
Pentru un tratament de albire complex
PARACEUTICAL

Double White conține o combinație de Serum de vitamina C 11S (11% din vitamina C stabilă, derivată), Azelaic 20 (acid azelaic 20%) și Alpha Arbutin (5%). Acest amestec puternic contribuie la reducerea decolorării, echilibrează tonusul pielii și protejează structura pielii de radicalii liberi. Aditivul DermShieldTM permite utilizarea cremei fără a provoca iritații.

Double Fight cu DermShieldTM

Sistem intensiv avansat
Tratament pentru tenul cu Acnee și problematic
Pentru tenul gras și problematic
PARACEUTICAL

Double Fight conține o combinație de Hidrogel Intensiv (Acid Lactic 10% + Acid Salicilic 2%) și Azelaic 20 (Acid Azelaic 20%), ambele conținând DermShieldTM (în curs de brevetare). Aditivul DermShieldTM permite utilizarea cremei fără a provoca iritații. Această combinație îmbunătățește calitatea tenului problematic, reducând în același timp excesul de bacterii. Double Fight tratează de asemenea pigmentarea post-acnee.

Azelaic Forte 25 cu DermShieldTM

Acid azelaic 25%
PARACEUTICAL

Azelaic Forte 25 oferă tratament pentru pielea cu pustule și roșeață asociată (papule roz-roșii/erupție roșiatică), contribuind la reducerea decolorării (Melanoderma). Conține Acid Azelaic (25%) și DermShieldTM (în curs de brevetare). DermShieldTM permite utilizarea cremei fără a provoca iritații.

Intensive Hydrogel (Hidrogel intensiv) cu DermShieldTM

10% acid lactic, 2% acid salicilic, pH 3,5
PARACEUTICAL

Hidrogelul intensiv este o emulsie de echilibrare ușoară, constând în acid lactic 10% combinat cu acid salicilic 2% și DermShieldTM (în curs de brevetare). Îmbunătățește calitatea tenului gras/combinat și asigură un tratament intensiv, fără a provoca iritații. Hidrogelul intensiv susține exfolierea celulară, reînnoiește epiderma, îndepărtează luciul și hidratează.

Face ca tenul să arate strălucitor, clar, neted și radiant. Se armonizează cu alte preparate cosmetice sau unguente medicale.

Vit C Serum 11S (Serum de Vitamina C)

11% Vitamina C stabilă
PARACEUTICAL

Serumul de Vitamina C 11S conține o concentrație ridicată de derivați stabili ai vitaminei C. Această formulă anti-îmbătrânire inovatoare asigură o permeabilitate profundă a stratului de piele. Concentrația de 11% Vitamina C (derivați stabili) este utilizată ca o componentă puternic strălucitoare care absoarbe radicalii liberi din toate straturile de piele. Serumul de Vitamina C 11S îmbunătățește producția și cantitatea de fibre de colagen.

In-Depth Filler Cream (Cremă de umplere profundă)

Umplerea ridurilor
Hidratant și antioxidant profund
PARACEUTICAL

Funcționând ca o substanță de umplere a ridurilor, In-Depth Filler Peptide Cream (Crema de umplere profundă pe bază de peptide), cu puterea combinată a ingredientelor multiple anti-îmbătrânire reduce apariția ridurilor. Crema de umplere profundă pe bază de peptide nivelează și calmează pielea, lăsând-o profund hidratată, elastică și tonifiată.

 • Complex de Palmitoyl Xexapeptide-14 (Granactive Hexapeptide) și Palmitoyl Tripeptide-38 (MATRIXLR synthe’6TM): Peptide stimulatoare.
 • Palmitoyl Isolucine (Voluform): cunoscut pentru capacitatea sa de a susține reînnoirea țesuturilor, funcționează ca o alternativă naturală pentru lipo-umplere. Acționează pe mai multe straturi ale pielii pentru a umple ridurile din interior.
 • Alteromonas Ferment Extract (Exo-H): Hidratare intensă.
 • Hialuronat de sodiu: Asigură o hidratare profundă.
 • Extract Swertia Chirata (SWT-7 H): Acest ingredient inovator din frunze de gențiană indiană a fost formulat pentru a ajuta la întinerirea și îngroșarea pielii. S-a demonstrat că reduce aspectul ridurilor verticale din jurul zonei buzelor, precum și migrarea rujului cu 50% – în doar 28 de zile.

In-Depth Filler Serum (Serum de umplere profundă)

Reducerea profunzimii ridurilor
PARACEUTICAL

Serul de umplere profundă este un tratament antirid foarte eficient. Îmbunătățește densitatea, fermitatea și elasticitatea pielii, asigurând hidratarea și strălucirea acesteia.

 • MG6P: Bioenergia reduce ridurile profunde prin reactivarea producției de colagen și elastină.
 • Ferment de ceai negru cu Xylinum: activitate anti-glicare. Pentru piele strălucitoare, netedă și compactă.
 • Hialuronat de sodiu: Oferă hidratare profundă.
 • Sodiu PCA: Componentă naturală a Factorului natural de hidratare.
 • TAUT: Tripeptida contribuie la combaterea deformării pielii prin creșterea conținutului de acid hialuronic.

AcNo Solution (Soluție AcNo)

Amestec concentrat și eficient în Tratarea tenului cu probleme
PARACEUTICAL

Amestecul concentrat și eficient de substanțe antibacteriene este utilizat pentru a trata tenul cu probleme și iritat.

Reduce producția de sebum și înroșirea. Inhibă grăsimea. Efect antibacterian. Reduce sensibilitatea și iritarea. Îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii.

AcNo Complex

3 Fiole 5 ml
PARACEUTICAL

AcNo Complex este un amestec concentrat și eficient de substanțe antibacteriene utilizate pentru a trata tenul cu probleme și iritat.

 • Reduce producția de sebum
 • Inhibă textura uleioasă a pielii
 • Reduce roșeața și petele
 • Hidratează, calmează și îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii.

Lift & Whitening Peptide Complex (Complex cu peptide pentru ridicare și albire)

3 Fiole 5 ml
PARACEUTICAL

Lift & Whitening Peptide Complex este un amestec eficient și concentrat de peptide utilizate pentru a obține un efect vizibil.

 • Activează căi multiple de reconstrucție
 • Reduce semnificativ profunzimea ridurilor
 • Îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii
 • Îmbunătățește nivelul de nutriție și elasticitate a pielii
 • Asigură un efect de albire pentru piele.

HydroCalming & Vit Complex (Complex de vitamine și hidro-calmare)

3 Fiole 5 ml
PARACEUTICAL

HydroCalming & Vit Complex este un amestec concentrat și eficient de extracte din plante, factori eficienți de hidratare și vitamine.

 • Calmează pielea după un tratament facial
 • Îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii
 • Hrănește pielea cu vitamine esențiale

REFORM EYE CREAM

5 in 1:
Diminuează liniile fine și ridurile
Reduce cearcănele și pungile
Protejează împotriva radicalilor liberi
Relaxează mușchii și oferă fermitate
Redă luminozitatea zonei ochilor
PARACEUTICAL

Crema de ochi Reform acționează simultan împotriva ridurilor, cearcănelor și previne acțiunea nocivă a radicalilor liberi. Tehnologia exclusivă SYN®-AKE, un derivat al veninului de viperă, oferă un efect calmant și tratează în mod eficient liniile de expresie prin relaxarea mușchilor. Mixul de agenți organici antiinflamatori, antioxidanți și hidratanți pătrund adânc în derm, unde stimulează producția de colagen și creșterea sănătoasă a țesuturilor.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser