Pixel CO2 – dermatologie

Tehnologie avansată cu versatilitate maximă

Pentru proceduri estetice și dermatologice

Alma Pixel CO2 este un sistem extrem de flexibil pentru ablația, excizia, incizia și coagularea țesutului moale. Folosind puterea laserului cu dioxid de carbon, amestecul optim de efecte ablative și termice și o serie de aplicatoare și moduri de tratament pentru proceduri extrem de versatile, oferă unele dintre cele mai dramatice rezultate împotriva semnelor îmbătrânirii în tratarea imperfecțiunilor tenului.

Alma Pixel CO2 oferă noi posibilități în tratamentele dermatologice și chirurgicale. Acestea includ: keratozele, elastoza solară/ actinică, cicatricile lăsate de acnee, cicatricile chirurgicale, rinoferia, papilomul cutanat și multe altele. De asemenea, platforma își extinde utilizarea pentru ginecologie, otorinolaringologie (ORL) și alte domenii medicale, folosind aplicatoare inovatoare și avansate.

Terapia combinată Lumenis Legend M2

MODURI DE FUNCȚIONARE
Sistemul laser CO2 oferă 4 moduri de furnizare a energiei:

 • Modul CW pentru o energie laser pulsată continuă și constantă
 • Modul Pulse pentru o singură utilizare și furnizare de energie mai supravegheată și mai precisă
 • Modul Repeat pentru o serie de impulsuri scurte sau lungi
 • Modul Super Pulse care asigură cea mai mare putere de vârf cu cea mai scurtă durată a impulsului

Pixel CO2:

Fără timp de refacere

Întinderea pielii

Timp scurt de refacere

Întinderea pielii și refacerea ușoară, vergeturi

Timp de refacere mediu-scurt

Refacerea pielii, remodelarea cicatricilor, imperfecțiuni ale pielii

Timp de refacere mediu

Ridicare nechirurgicală a feței – întinderea puternică a pielii

Timp mare de refacere

Tratament combinat – refacerea pielii și întinerire profundă

Metoda laserului fracțional

Spre deosebire de laserul ablativ, care îndepărtează întregul strat superior al pielii, Alma Pixel CO2 implementează o metodă de livrare fracțională, care creează perforații de dimensiuni pixeli în piele, lăsând țesutul înconjurător intact. Păstrarea pielii nedeteriorate între perforații permite o vindecare mai rapidă, în timp ce procesul de vindecare a rănilor promovează re-epitelizarea accelerată, generarea de colagen nou, regenerarea țesuturilor și contractura fibrelor existente.

Tratamentul fracțional controlează și reduce semnificativ riscul reacțiilor adverse precum hipopigmentarea, cicatrizarea, hiperpigmentarea post-inflamatorie, infecția și eritemul persistent. De asemenea, pacienții beneficiază de perioade de refacere mai scurte și de un confort sporit, în comparație cu refacerea tradițională.

Metoda fracționată este ideală pentru refacerea pielii și tratamentele de întinerire, inclusiv tratamentul cicatricelor, îmbunătățirea tonusului pielii, elasticității și texturii pielii și reducerea pigmentării superficiale.

”Tehnologia Alma Pixel CO2 obține rezultate excelente pentru întinerirea pielii. Efectul termic profund al aplicatorului pixel stimulează reînnoirea colagenului, ceea ce îl face ideal pentru tratarea liniilor fine și a ridurilor. Roller-ul iPixel oferă capacități de viteză mare, ceea ce ne permite să tratăm zone mai mari mult mai rapid, ușor și mai eficient. – Dr. Acky Friedman, MD, Dermatologist, iSkin Clinic

Aplicatoare Pixel

Efect termic major, timp de refacere scurt, ideal pentru ridurile profunde și întinderea pielii

Aplicatoarele tip ștampilă Pixel CO2 7 x 7 și 9 x 9 furnizează energie laser CO2 la nivelul pielii printr-un DOE (element optic difractiv), care pixelizează fasciculul până la o energie egală cu 49 sau 81 pixeli, creând coloane microscopice simultane de deteriorare micro-ablativă. Energia este livrată într-un model pătrat cu o dimensiune de 11 x 11 mm.

Această abordare tehnologică unică permite utilizarea unor niveluri de energie mult mai mari prin durate de puls mai lungi, creând o coagulare și un efect termic mai mare, cu ablație minimă și timp de recuperare a pacientului redus semnificativ.

Efectul termic profund al aplicatorului Pixel îl face ideal pentru întinerirea pielii, tratând liniile fine și ridurile.

Roller-ul iPixel pentru tratamente rapide și ablative – ideal pentru zone mai mari

Roller-ul iPixel eliberează 7 raze de pixeli laser secvențiale în timp ce este rulat pe piele, permițând tratarea rapidă a zonelor mari. Mișcarea rolei declanșează o serie de câte 7 impulsuri laser cu energie echivalentă pe canale termice și ablative spațiate uniform.

Tratamentul realizează o remodelare eficientă a țesuturilor și refacerea pielii cu beneficiul unui timp de vindecare mai rapid asociat cu metoda de tratament fracțional. Este ideal pentru întinerirea pielii și pentru tratarea pigmentării pielii în zone mai mari.

SkinTight – Laser non-ablativ pentru liftingul pielii, fără timp de recuperare

Noul aplicator unic SkinTight este o sondă CO2 creată special pentru întinderea pielii. Are o dimensiune mare de 6 mm și folosește un fascicul laser cu fluență joasă defocalizată pentru a încălzi ușor țesutul, fără ablație. Încălzește eficient stratul dermic și declanșează neocolageneza. Energia se aplică pe piele fără contact și este potrivită pentru tratarea liniilor fine, a ridurilor și pentru întinderea pielii de pe față, gât și decolteu.

Aplicatoare Focus

Tăiați și coagulați cu un control perfect, ideal pentru aplicații chirurgicale

Aplicatoarele Focus Alma combină tăierea și coagularea într-un singur cadru, permițând medicilor să efectueze ambele acțiuni fără a fi nevoie să schimbe aplicatoarele sau parametrii în timpul procedurilor. Pentru a efectua o tăiere perfectă, aplicatorul este plasat pe suprafața în care laserul se află în poziția cea mai concentrată. Tăierea în acest moment va fi de ablație ridicată și raport termic scăzut. Pentru o coagulare eficientă și rapidă, este necesară o defocare simplă pentru a opri orice sângerare care poate apărea în faza de tăiere.

Această acțiune secvențială permite medicilor să obțină incizia optimă a țesutului sau tăierea exciziei cu sângerare minimă, precum și un timp de refacere redus. Aplicatoarele de focalizare fixă ale celor două dimensiuni de spot permit tăierea precisă și exactă a țesuturilor moi.

Diferite dimensiuni ale spotului (VSS)

Reglare flexibilă a dimensiunii spotului, ideală pentru leziunile epidermice, cum ar fi keratoza actinică și seboreică

Aplicatorul VSS poate schimba dimensiunea spotului laser de la 1 mm la 4 mm. Acest lucru permite medicilor să lucreze cu diverse dimensiuni ale spotului, menținând, în același timp, stabilitatea muncii în timpul tratamentului. Este ideal pentru îndepărtarea alunițelor și a altor leziuni benigne ale pielii, precum și pentru leziunile pigmentate individuale.

LiteScan

Scanner fracțional versatil pentru proceduri ablative eficiente, ideal pentru textura pielii și pigmentare

LiteScan este un scaner laser portabil controlat prin microprocesor pentru proceduri ablaționale fără sarcină, care permite acoperirea rapidă a suprafețelor mari. Este conceput pentru utilizare într-o varietate de aplicații dermatologice, estetice și chirurgicale. Sunt disponibile mai multe opțiuni de scanare, inclusiv pătrat sau cerc, în spirală, model grilă, precum și linii drepte sau curbe.

LiteScan optimizează eficacitatea tratamentului prin furnizarea de energie mai mare per pixel, în impulsuri mai scurte, pentru procedurile ablative. Motorul de scanare galvanometric oferă energie mai rapid pe fiecare zonă de scanare decât aplicatoarele de focalizare CO2, pentru o acoperire mai rapidă și mai eficientă a suprafețelor mari.

Modul Paint Brush

În modul ”Paint Brush” sau în mod aleatoriu, LiteScan oferă energie într-un model dispersat, aleatoriu, cu impulsuri rapide și durate de impuls variabile. Această abordare creează un model ablativ mai natural, netezind marginile zonei de tratament și evitând aspectul nedorit de ”tablă de șah”. Medicii pot controla puterea tratamentului mișcându-se fie mai lent, pentru pixeli cu densitate mai mare, fie mai rapid, pentru pixeli cu densitate mai mică, adaptând tratamentul la nevoile specifice ale diferitelor zone ale feței.

Modul aleatoriu poate obține fie efecte ablative și termice profunde, fie superficiale, reducând, în același timp, riscul de hiperpigmentare. Este ideal pentru refacerea pielii în zone mari, cu cea mai mică perioadă de refacere.

Modalități combinate – Tratamentul cicatricilor

LiteScan și Pixel oferă combinația ideală de tratament eficient pentru cicatrici

Puterea combinată a LiteScan și a aplicatorului Pixel obține rezultate excelente pentru tratamentul cicatricilor hipertrofice și hipotrofice. Aplicatorul Pixel asigură un efect termic profund, în timp ce LiteScan oferă un efect ablativ puternic. Această combinație declanșează un proces de vindecare ce înlocuiește țesutul cicatricial cu pielea regenerată sănătoasă.

 • Indicații multiple de chirurgie dermatologică și estetică
 • Aplicatoare versatile pentru proceduri specifice
 • Modele reglabile de tratament
 • Mod exclusiv non-ablativ
 • Tehnologie Pixel unică
 • Sigur pentru zonele delicate
 • Tratament precis și rapid
 • Versatil pentru un ROI ridicat

VALOARE ADĂUGATĂ CARACTERISTICILOR SISTEMULUI

Rezistența sistemului
Pixel CO2 utilizează un tub Coherent RF-excited, cu un fascicul laser de înaltă calitate și un interval de timp extrem de lung.

Sistemul Purge-Air
Sistemul de purjare cu aer este proiectat pentru a îndepărta fumul generat de laser din zona de tratament și pentru a menține obiectivul curat. Este format dintr-un compresor de aer și un tub de silicon sterilizabil, de calitate medicală, care se extinde de-a lungul brațului articulat până la aplicator.

Interfață inteligentă, ușor de utilizat
Alma Pixel CO2 este proiectat cu funcții inteligente, ușor de utilizat, și funcții de configurare rapidă. Un ecran LCD tactil color oferă instrucțiuni de operare pas cu pas și indică modele corecte de scanare pentru fiecare obiectiv de tratament. Sistemul optimizează procedurile oferind parametrii prealabili de operare și livrare cu laser și permite utilizatorilor să configureze parametri personalizați și modele de rază laser pentru indicații specifice. Aceste setări pot fi, de asemenea, salvate pentru procedurile viitoare.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser