Pixel CO2 – ORL

Laringologie ● Bronhoscopie ● Frenologie • Tonsilectomie anti sforăit • Chirurgie orală • Turbinectomie otologică • Cavitate nazală • Cap și gât

ORL Intelligence aduce precizie și inovație inegalabilă în otorinolaringologia chirurgicală și în chirurgia orală. Laserul CO2 de la Alma oferă posibilitatea de a efectua o intervenție chirurgicală minim invazivă și extrem de precisă, aplicată în cazul unor tratamente pentru afecțiunile urechii, nasului și gâtului, precum și ale cavității bucale.
Suportând o mare varietate de aplicații, accesorii și instrumente chirurgicale și putând fi adaptat la majoritatea microscoapelor chirurgicale, Alma Pixel CO2 optimizează rezultatele tratamentului și deschide ușa către noi posibilități în chirurgia minim invazivă.

PERFORMANȚĂ AVANSATĂ ÎN CHIRURGIE

  • Multiple indicații orale și ORL
  • Timp redus de tratament
  • Ablație strat cu strat datorită LiteScan
  • Precizie sporită
  • Minim invaziv
  • Sigur pentru zonele delicate

Sistemul chirurgical Alma Pixel CO2 dispune de tehnologie avansată computerizată cu laser CO2, pentru aplicații ORL și de chirurgie orală. Folosind energia emisă de un laser cu dioxid de carbon, laserul Pixel CO2 realizează ablația țesutului fără cărbune, vaporizarea, incizia, excizia și coagularea țesuturilor moi.
Cu ablația strat cu strat și penetrarea variabilă a adâncimii, sistemul oferă o precizie mare în procedurile chirurgicale și în controlul tratamentului, maximizând eficiența și minimizând deteriorarea țesutului.
Accesoriile suport ale echipamentului Pixel CO2 și dispozitivele de scanare extind performanța chirurgicală și flexibilitatea, permițând chirurgilor să acceseze și să trateze structuri anatomice complexe, delicate.

Ablație și coagulare în control maxim

Laserul CO2 este binecunoscut pentru versatilitatea și siguranța sa în aplicațiile chirurgicale, datorită adâncimii de penetrare precise, efectului termic redus și coagulării excelente.
Profitând de aceste beneficii pentru tratarea zonelor delicate, Alma Pixel CO2 combină tăierea și coagularea într-o singură setare. Cele două moduri lucrează în sinergie și permit practicienilor să realizeze ambele acțiuni fără a schimba accesoriile în timpul procedurii.
În modul „CUT” (ablație), pulsul emite o putere ridicată, provocând ablația imediată a țesutului până la joncțiunea epidermisdermului. În modul „coagulare” (termic), pulsul emite o putere modestă și o durată mai lungă a pulsului, conducând căldura dincolo de joncțiunea epidermă-dermă, determinând restrângerea vaselor de sânge și a țesutului.
Acest puls de acțiune dublă permite chirurgilor să obțină rezultate optime, tratament mai rapid, sângerare minimă și timp de recuperare scăzut.

Indicații

Microchirurgie Laringiană:

+ Polipi și papilom laringian
+ Noduli și polipi ai cordului vocal
+ Neoformații benigne
+ Laringită hiperkeratoză
+ Țesut cicatrizat
+ Granuloame
+ Leucoplachia și eritroplazie
+ Tumori laringiene primare
+ Stenoză laringotraheală

Otologie:

+ Leziuni benigne și canceroase la nivelul urechii externe
+ Myringotomie
+ membrană timpanică
+ Otoscleroză

Chirurgie orală:

+ Leucoplazii
+ Eritroplazii
+ Papiloame
+ Hemangioame + Leziuni benigne și maligne
+ sforăit
+ Atrezie Coanală
+ Amigdalotomie și amigdalectomie
+ ablația amigdalelor
+ Frenectomie
+ Halitoză

Chirurgie sinusală nazală, endonazală și endoscopică:

+ Hiperplazie turbinată
+ Îndepărtarea obstrucțiilor nazale (de exemplu stenoză)
+ Polipi și chisturi nazale recurente
+ rhinophyma
+ cheloide și cicatrici hipertrofice

Cap și gât:

+ Rezecția tumorilor benigne și canceroase în zonele sub-faciale și ale gâtului

LiteScan

Scanerul chirurgical LiteScan este un scaner portabil cu laser controlat cu microprocesor, proiectat pentru utilizare într-o varietate de aplicații ORL și orale. Optimizează eficiența procedurii prin setarea automată a parametrilor fasciculului laser pentru fiecare indicație. În plus față de ablația superficială fără carbonizare și vaporizare, sistemul poate fi utilizat și pentru incizie sau excizia țesutului.
LiteScan oferă un control complet al timpului de pauză, a modelelor de formă și a densității puterii la fiecare punct al zonei de tratament, maximizând controlul medicului asupra rezultatului pacientului. Este ideal pentru ablația amigdalelor prin scanare, amigdalectomie parțială, iar atunci când este combinată cu sonda orală de 200 mm, pentru tratamente ale cavității orale.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser