Produse Simone Mahler

ilumin

ILUMIN PERFECT

Gama Ilumin Perfect are la bază peptide de lupin și extract de smochină indiană (pară țepoasă), substanțe active care contribuie la netezirea vizibilă a micro-ridurilor, uniformizarea tenului, exfolierea naturală și la oxigenarea pielii. Pielea este purificată, iar aspectul natural revigorat. Tenul apare radiant și uniform. Testat sub supraveghere dermatologică.
Extractul de lupin nu numai că favorizează sinteza colagenului I (care scade odată cu vârsta), dar încurajează și producerea de colagen de înaltă calitate, care oferă tenului elasticitate și fermitate.
Totul pentru o piele tonifiată cu o mai mare elasticitate.

egf

EGF-RepairliftTM

Cu matrikine (peptide), extract de mirt și semințe de carob, revitalizează aspectul pielii.
Pielea arată mai strălucitoare, suplă și fermă și radiază de tinerețe.
Mirtul este un copac mic mediteraneean iar extractul său a avut în antichitate reputația de a readuce prospețimea și tinerețea pielii. Adevărat regenerator celular și apărător al longevității țesuturilor, este cunoscut pentru că limitează degenerarea țesuturilor pielii și șterge primele semne ale îmbătrânirii. Acesta permite reactivarea metabolismului celular, pentru a face față deficiențelor pielii și îi reconstruiește celulele esențiale.

descrip

Crema Decrisp’lineTM

Prima gamă de creme energizante.
Cu extract de albizia și nutgrass (Cyperus rotundus), această gamă restabilește dinamismul natural al pielii, protejează împotriva amenințărilor externe (radicali liberi, raze UV etc.), și reduce vizibil semnele de oboseală, netezind primele riduri și pliuri și stopând primele semne ale îmbătrânirii. Pielea arată mai fină, cu o strălucire radiantă.

AGE NUTRI2

AGE NUTRI2

O gamă de produse cu un complex de uleiuri de flori bogate în omega și extracte de plante, cu proprietăți antioxidante și de retinol
Pentru o acțiune nutritivă, anti-îmbătrânire
Capacitatea florilor Nutriție exogenă și endogenă
Restructurarea pielii
Împiedică îmbătrânirea
Realizată cu ulei de floarea-soarelui și extract de lucernă, fortifică rezervele esențiale ale pielii în lipide, o hrănesc și o înmoaie instantaneu.
Age Nutri2 optimizează protecția naturală a pielii și o protejează pentru a putea lupta împotriva apariției unor semne vizibile de îmbătrânire.
Pielea își recapătă suplețea. Este mătăsoasă și netedă, debordând de tinerețe.

hydra

Hydraluron

Cremă hidratantă globală.
Un amestec de ingrediente active, care include acidul hialuronic (sub formă de sare) și extractul de salicornia, selectate pentru puterea lor de a stimula procesul hidratării pielii la suprafață și în adâncime, încurajând fluxul de umiditate subcutanat și ajutând pielea să crească și să își mențină conținutul de apă.
Rehidratată intens, pielea este suplă, moale, protejată și vizibil mai frumoasă zi după zi

prestige

PREMIUM PRESTIGE

Cu extracte de calciu și legume.
Pentru a combate toate semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și pentru a descoperi frumusețea naturală a pielii.
Bogată și catifelată, crema acoperă pielea cu un strat protector, fără să o îngreuneze. Pielea este imediat netezită și catifelată.
Hrănită intens, pielea apare mai fermă, mai fină, mai suplă și mai luminoasă, cu o vitalitate reînnoită.

concentre

Concentré éclat taches

Ser omogenizator intensiv
Cu derivați de vitamina C și extracte de plante. Realizat cu ingrediente active sinergice, care au fost alese pentru a face tenul mai uniform și pentru a-i da luminozitate și strălucire, reduce aspectul imperfecțiunilor și semnele de pe piele (în număr și culoare).
Semnele de culoare maro și neregularitățile apar vizibil reduse. Tenul își recapătă uniformitatea și devine mai luminos și mai strălucitor.
Vitamina C stabilizată este unn derivat al vitaminei C care inhibă tirozinaza (enzima cheie în melanogeneză care controlează pigmentarea). Întârzie și împiedică apariția petelor cauzate de vârstă și soare.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser