Radiofrecventa BFC

Radiofrecventa este o tehnologie care utilizează lungimi de undă RF pentru a întinde pielea, stimula producerea de colagen și elastina, elimina grăsimea sau celulita. Este cea mai recentă generație de tehnologie cu radiofrecvență și cel mai rapid și mai sigur sistem de pe piață, cu rezultate pe toate tipurile de piele.

Dispozitivul emite unde radio produse de curent de înaltă frecvență. Electricitatea este transformată în unde electromagnetice care ajung la țesut, unde sunt încălzite de stimularea ionilor. Undele radio afectează producția de căldură din țesut. Acest fenomen este intitulat diatermie.

Diatermia, sau încălzirea profundă, înseamnă căldură generată în țesut și nu furnizată din exterior. Undele radio stimulează țesutul superficial și mai în profunzime îmbunătățesc oxigenarea, nutriția și micro-circulația.

Tratamentul implică încălzirea fibrelor de colagen care produce contractarea acestora, fapt ce declanșează un proces de regenerare. În plus, undele radio stimulează celulele fibroblaste pentru a reconstrui și produce colagenul și elastina; rezultatul este un efect de umplere a ridurilor.
Creșterea densității, a elasticității și îmbunătățirea aspectului pielii și culorii pielii și a formei feței. În multe cazuri, după primul tratament s-au observat primele rezultate. Zona pielii tratată cu unde radio este mai fermă. O îmbunătățire profundă poate apărea după o serie de tratamente.

PRINCIPALELE AVANTAJE:
CARACTERISTICILE ECHIPAMENTULUI:
1. Unde cu impulsuri ajustabile.
2. Oprire automată după tratament.
3. Ecran tactil color.
4. Meniu prietenos cu utilizatorul și ușor de utilizat.
5. Carcasă realizată din material ”Staron”, utilizat în industria medicală
1. Efect de lifting asupra pielii – ameliorează aspectul pielii.
2. Îmbunătățește fermitatea
3. Remodelează fața și gâtul
4. Crește circulația pielii și luminozitatea
5. Conturează și întinde abdomenul post-sarcină
6. Stimulează producția de colagen
clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser