Serenity

SERENITY foloseste tehnologia LED (LIGHT EMITTING DIODE – lumina emisa de diode)

O sesiune cu SERENITY nu are doar beneficii reale asupra pielii, eliminand acneea, ridurile si imbatranirea, dar inlatura si stresul si oboseala.
Aparatul SERENITY este indicat fotoregenerarii pielii si are efecte reale asupra unor probleme, cum ar fi: roseata, pigmentarea, ridurile, acneea si cicatricile lasate de aceasta, totodata stimuland productia de fibre.

Cum functioneaza SERENITY?

La fel ca razele ultraviolete (UV), infrarosii (IR), undele radio, razele X si GAMA, lumina alba este compusa din unde electromagnetice, fiecare culoare avand propria ei lungime de unda – practic ea este alcatuita dintr-o infinitate de culori (sau lungimi de unda) cuprinse intre 400 – 800 nm. Lumina contine energie si este compusa din particule – numite fotoni – fiecare lungime de unda avand tipul ei specific de foton.

Aplicata pe piele, lumina o penetreaza; fiecare lungime de unda are propria sa capacitate de a patrunde in piele, cele mai lungi (cele de 800 nm) avand o capacitate de penetrare a pielii mai mare decat cele scurte (400 nm).

Este cunoscut faptul ca fotonii din undele de lungime scurta contin mai multa energie decat cei din undele de lungime lunga, motiv pentru care razele X, GAMA sau UV ionizeaza atomii si conduc la modificarea tesuturilor.

In schimb, razele infrarosii si cele din spectrul vizibil contin mai putina energie si nu genereaza astfel de efecte secundare. Este admis la scara larga ca razele infrarosii si unele lungimi de undadin spectrul vizibil au o actiune benefica asupra corpului, in special asupra pielii.
LED genereaza o radiatie electromagnetica cu o energie mica si fara importante efecte termice, fiind o componenta electronica care genereaza o lungime de unda electromagnetica (un anumit tip de foton) cand este stimulata de curent.

Daca lungimea de unda emisa este in spectrul vizibil (intre 400 – 800 nm), atunci o culoare va fi vizibila: albastra, rosie, galbena sau verde – in functie de lungimea de unda. Daca lungimea de unda nu este in spectrul vizibil, atunci radiatia nu va fi vizibila (este cazul radiatiilor infrarosii).

Aparatul SERENITY este compus din 2160 de LED-uri: 720 LED-uri IR (invizibile) si 1440 LED-uri bicolore (rosu/albastru).

Lungimile de unda emise de aparat patrund in piele si sunt absorbite de cromofori (melanina, hemoglobina sau apa), iar energia fotonilor se transforma in caldura. Caldura stimuleaza cateva elemente din piele si poate, deasemenea, sa elimine virusuri sau bacterii, avand un efect benefic pentru sanatatea organismului.

Absorbtia de catre cromofori a luminii produce si stocheaza energie chimica si mai ales ATP (Adenosine Trifosfat), singurul tip de energie care poate fi folosit de celule. Energia produsa va fi folosita de celule pentru a sintetiza moleculele necesare, cum ar fi proteinele (colagen, elastina, DNA, enzime, HSP, prostaglandine etc.).

Aparatul SERENITY dispune de 7 programe cu efecte impresionante asupra problemelor pielii:

 • fotolifting (riduri fine si profunde, stimularea colagenului, luminozitate)
 • vase capilare sparte
 • roseata excesiva
 • rozacee
 • cuperoza
 • pete pigmentare
 • pete cauzate de soare
 • sarcina sau inaintarea in varsta
 • cicatrici
 • culoare neuniforma a pielii
 • acnee
 • inflamatii ale pielii
 • exces de sebum

Practic, aparatul SERENITY este indicat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele extrem de sensibile sau cu alte probleme majore.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser