Simone Mahler

Simone Mahler

Înființat în 1924, în Franța, de o femeie vizionară și dedicată întreținerii frumusetii, brand-ul Simone Mahler și-a propus încă de la început să ofere tratamente estetice specializate atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Astăzi, laboratoarele si centrele de beauty Simone Mahler creează produse și echipamente exclusive, de cea mai înaltă calitate, distribuite în întreaga lume.

Simone MAHLER este povestea unei femei vizionare inspirată de frumusețe. Căsătorită cu un inginer chimist, Simone Mahler a fost în primul rând atrasă de medicină însă în contextul socio-politic al vremurilor, domeniul frumuseții era mult mai accesibil femeilor. În 1939, Simone a deschis primul salon în apartamentul ei din Bagnères de Bigorre iar în 1946 a creat prima linie de cosmetice și a inaugurat prima clinică în Bordeaux, aceasta fiind astăzi institutul de cercetare Simone Mahler.

Principalii piloni ai activității de cercetare din laboratoarele Simone Mahler sunt eficiența – produsele aduc rezultate vizibile, siguranță – crearea de tratamente potrivite oricărui tip de piele, toleranță cosmetică – atenție sporită asupra texturilor și parfumurilor, pentru a evita orice fel de neplăceri. Combinarea celor 3 arii de interes aduc în piață produse și echipamente perfecte pentru diagnosticare personalizată, tratamente specifice și produse exclusive.

Simone MAHLER are grijă de mediul înconjurător și folosește recipiente eco, care pot fi refolosite pe termen lung și care sunt reciclabile. Toate produsele Simone MAHLER sunt disponibile în recipiente eco.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser