Soprano ICE PLATINUM

Soprano-Platinum-2563

Soprano ICE PLATINUM combină beneficiile celor 3 tipuri de lungimi de undă, obținând rezultate optime cu propriul său tip unic de undă. Soprano ICE Platinum este o platformă în ediție limitată pentru 2016 care încorporează 3 tipuri de tehnologii cu diode.

Ediția Platinum combină 3 unde laser într-un singur capăt de lucru inovator, țintind simultan diferite adâncimi de țesut dar și structura anatomică a foliculului de păr. Combinând absorbția și nivelul de penetrare a 3 lungimi de undă, alături de acoperirea tratamentului și de confortul laserului diode, Soprano ICE PLATINUM este cel mai sigur și eficient tratament de epilare definitivă existent astăzi.

TRIO DE TEHNOLOGII DIODE

Soprano ICE PLATINUM oferă beneficiile sinergetice a 3 cele mai eficiente lungimi de undă pentru îndepărtarea părului nedorit, fiecare țintind cele 3 structuri anatomice ale foliculului păros.

hair-bulb1
BRAND-model

Lungimea de undă ALEX 755 NM

Lungimea de undă Alexandrite oferă o mai bună absorbție de către cromoforul de melanina, fiind ideal pentru cea mai mare parte a tipurilor de păr, în special pentru cele deschide la culoare și subțiri. Cu o penetrare mai superficială, lungimea de undă 755 nm atinge umflătura foliculului de păr și este în special eficient pentru firele de păr din zone precum sprâncenele sau partea superioară a buzei.

Lungimea de undă SPEED 810 NM

Lungimea de undă clasică în tratamentele de îndepărtare a părului nedorit, lungimea de undă 810 nm oferă o penetrare adâncă în foliculul de păr, cu putere înaltă, o rată mare de repetiție și zona acoperită de 2 cm/spot. Lungimea de undă 810 nm are o nivel mediu de absorbție a melaninei, făcând-o sigură pentru pielea mai închisă la culoare. Capacitatea de penetrare adâncă atinge rădăcina și bulbul foliculului în timp de penetrarea moderată în țesut îl face optim pentru tratamentul brațelor, picioarelor și feței

Lungimea de undă 1064 NM

Lungimea de undă 1064NM este caracterizată de un nivel scăzut al absorbției de melanină, fiind ideal pentru cele mai închise la culoare fototipuri.

În același timp, 1064 NM oferă o penetrare adâncă a foliculului, permițând să ajungă la bulb și la papilă și să trateze fire cu rădăcini adânci precum cele din zona scalpului, axile sau inghinal. Având un nivel mai ridicat de absorbție a apei și generând astfel o temperatură mai înaltă, încorporarea lungimii de undă 1064NM crește profilul termic al tratamentului laser pentru o îndepărtare mai eficientă a părului.

DOWNLOAD-BT
clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser