Soprano Ice

sopranoice-product

SOLUȚIA COMPLETĂ PENTRU EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Lungimi de undă diverse, moduri diverse

Soprano ICE este ultima generație de lasere pentru epilarea definitivă Soprano, recunoscute și premiate la nivel internațional. Soprano ICE este utilizat de experți în clinici renumite din întreaga lume, reprezentând o nouă eră în domeniul laserelor pentru îndepărtarea părului nedorit.
Încorporând mai multe lungimi de undă și tehnologii, Soprano ICE îți permite să tratezi o varietate extinsă de tipologii de pacienți și fototipuri, repede și fără durere, în orice perioadă a anului

  • Durere minimă
  • Standard de siguranță dovedit
  • Orice tip de ten
  • Piele bronzată
  • Acoperire optimă

Tratamente

Soprano ICE Multifuncțional
Eliminarea părului nedorit este o problemă veche și deloc simplă. Metoda SHR de la Alma oferă o soluție simplă dar eficientă. Încălzirea graduală a sistemului Alma distruge foliculul de păr dar protejează țesutul din jurul lui. Tehnica In-motion permite aplicarea pe toată suprafața în timp ce tehnica ICE răcește și previne arsurile superficiale. Îndepărtarea părului se face fără durere dar într-un mod foarte eficient.

Tehnologie

Soprano ICE prezintă tehnologia patentată Alex, care combină beneficiile înaltei absorbții permisă de lungimea de undă Alexandrite 755nm, cu acoperirea și confortul oferite de laserul cu diode.
Tehnologia Advanced ICE răcește pielea în timpul tratamentul pentru perioade mai lungi de timp, minimizând riscurile de arsuri și menținând caldura în interiorul dermului, acolo unde sunt tratați foliculii. Rezultatul este o soluție revoluționară de îndepărtare a firelor nedorite care oferă rezultate superioare pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cele închise la culoare.

Capete de lucru

Alex-HP3-285x300

1. Diode Laser Alex:

Pentru toate tipurile de piele
Descoperirea în materie de tehnologie pentru îndepărtarea părului nedorit care folosește un laser bazat pe lungimea de undă Alexandrite, permițând o mai bună absorbție de energie de către cromoforul de melanină. Această absorbție puternică care este posibilă cu lungimea de undă Alex, combinată cu sistemul de răcire la contact, împreună cu confortul și acoperirea laserului cu diode, asigură soluția optimă de îndepărtare a părului nedorit, în special al celui deschis la culoare și subțire

Specificații: Diode, 755 nm, Dimensiunea spotului 15×10 mm, până la 10 Hz

SPEED-HP2-285x300

2. Speed™:

Timpul de tratament redus la jumătate
Efectuează mai mult sesiuni de tratament, în mai puțin timp, cu un aplicator cu acoperire mare. Vei putea trata zone mai mari, oferind pacienților cea mai rapidă și eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit.

Specificații: Diode, 810 nm, Dimensiunea Spotului 20×10 mm, până la 10 Hz

Compact-HP3-285x300

3. Compact:

Metode versatile de tratament
În loc să expună foliculul la un singur impuls de lumină intens, care poate cauza trauma pielii cu un nivel de melanină ridicat, SHR încălzește gradual pielea până când nivelul optim de energie este trimis către foliculul de păr. Aceasta face ca SHR să fie cea mai sigură metodă de îndepărtare a părului nedorit chiar și pentru pacienții cu pielea închisă la culoare

Specificații: Diode, 810 nm, Dimensiunea spotului 12×10 mm, până la 10 Hz

Diod-285x300

4.Diode Laser YAG:

Special pentru pielea închisă la culoare
YAG utilizează un laser cu diode bazat pe lungimi de undă Nd:YAG care permit o absorbție moderată de energie de către cromoforul de melanină.
Acest nivel de absorbție combinat cu răcirea la contact, acoperirea tratamentului și confortul lasserului diode oferă o soluție optimă pentru pielea mai închisă la culoare

Specificații: Diode, 1064 nm, Dimensiunea spotului 12×10 mm, până la 10 Hz

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser