Testimoniale

Dr. Raluca Rosenberg, Metamorphosis Style (Bucuresti)

“De-a lungul multor ani de activitate am lucrat cu diverse aparate, folosind tehnologii diferite, cu precadere LASER si IPL. Yperion 900 de la Estetiq Solutions m-a convins insa pe deplin atat in ceea ce priveste epilarea definitiva, cat si fototerapia SPL.
Am demonstrat fiecarui client ca profesionalismul imbinat cu tehnologia de varf a unui aparat performant duc garantat la rezultatul promis.”

Gabriela Girbas, manager Salon Gabrielle (Calarasi) – despre Geneo

“Despre OxyGeneo pot spune ca este o revolutie in cosmetica, clientele imi spun: “wow, de cand ne doream un astfel de aparat!” OxyGeneo reuseste ceea ce cosmeticienele realizau pana acum in zeci de tratamente si luni de zile. Cu OxyGeneo totul se rezolva in 30 de minute, fara durere, cu un confort maxim, merita sa-l incerci macar o data in viata! Consider ca OxyGeneo va avea acelasi impact precum telefoanele mobile, nu vom putea trai fara el!”

Cristian Mihalache, manager Studio 33 (Bucuresti)

“ESTETIQ SOLUTIONS este unul dintre principalii furnizori de echipamente si produse tehnice ai STUDIO 33, relatia profesionala avand ca punct de pornire anul 2010, atunci cand am achizitionat YPERION L900, aparatul pentru epilare definitiva. Decizia luata atunci s-a dovedit a fi una benefica pe termen mediu si lung pentru STUDIO 33, permitandu-ne extinderea numarului de clienti activi, dar mai ales loiali, cu implicatii directe asupra profitabilitatii salonului. Calitatea serviciilor post-cumparare livrate de ESTETIQ SOLUTIONS (asistenta tehnica, mentenanta, disponibilitate consumabile, timp scurt de raspuns la solicitarile noastre), dar si oferta de pret competitiva ne-a determinat sa extindem colaborarea cu aceasta companie.

Astfel, in 2012 am decis sa acordam acestui furnizor contractul de livrare exclusiva pentru produse consumabile (cearceafuri si prosoape de unica folosinta, geluri pentru epilare definitiva, spatule, dischete cosmetice etc).

Mai mult, in 2013 am derulat impreuna cu Estetiq Solutions un vast program de investitii in echipamente de ultima generatie (OXYGENEO – aparat pentru terapie faciala cu oxigen marca a Pollogen, DERMEO – aparat pentru presoterapie made in France), la care s-a adaugat si o achizitie de mobilier pentru saloane (paturi cosmetice si pentru modelare corporala ).

Reactia pe care am primit-o de la clientii nostri in urma acestor achizitii este una extrem de buna, ceea ce creeaza premise pentru cresterea cifrei de afaceri si a profitabilitatii salonului intr-o perioada in care etalarea avantajelor fata de competitie este atat de importanta pentru asigurarea unui business sustenabil.

Credem in relatia profesionala cu ESTETIQ SOLUTIONS si vom investi in continuare in ea in spiritul avantajului reciproc”

Monica Babtan, manager Estetica Glamour (Oradea) – despre Serenity (Yperion)

“Este un aparat cu utilizari multiple in domeniul cosmeticii, avand 7 programe presetate pentru diferite probleme ale tenului. Nu necesita personal de specialitate! Durata scurta a tratamentelor (aproximativ 30 de minute). Se poate utiliza complementar in cadrul tratamentelor faciale, dar si separat ca tratament individual, personalizat.”

Florin Dancu, manager Brysel (Timisoara)

“Yperion si Geneo inseamna eficienta, calitate si siguranta. Recomand cu incredere aceste branduri oricarui antreprenor din industria frumusetii.”

Valerica Ieremita, manager Val Style (Radauti)

„Ca manager al salonului de infrumusetare Val Style, ca detinator, dar si ca utilizator al celor trei tehnologii revolutionare: Yperion L900, Serenity si OxyGeneo, pot marturisi faptul ca sunt foarte incantata de toate cele trei. Tratamentele sunt rapide si cu efecte de lunga durata, sunt eficiente, nedureroase, la preturi accesibile si, foarte important, cu rezultate chiar de la prima sedinta. Recomand tuturor saloanelor de infrumusetare sa isi achiziţioneze asemenea tehnologii, atat pentru modernizarea si dezvoltarea afacerii, cat si pentru satisfactia clientilor!”

Silviu Bob, manager Mirifique Salon (Cluj-Napoca)

Cred ca cel mai bine ar descrie aparatul SPL (Yperion) achizitionat de la Estetiq Solutions cateva dintre clientele mele:
“Am scapat de foliculita! Pielea mea a devenit mai fina si mai frumoasa! Multumesc echipei Mirifique!”
“Am auzit multe povesti despre epilare definitiva. Incercati SPL, nu o sa regretati! Eram foarte neincrezatoare, dar am sunat la salonul Mirifique si am cerut serie aparat. M-am documentat si am inceput sedintele. Multumesc lui Dumnezeu, mai am doua sedinte si totul arata perfect. Chiar nu credeam ca se pot face minuni!”
Elena, Cluj-Napoca

“Multumesc esteticienilor de la Mirifique, datorita lor merg la piscina cand doresc!”
Mirela, stomatolog

“Datorita tehnologiei SPL am scapat de acnee cu 6 sedinte. Un pret bun, rezultate exceptionale!”
Anda, Cluj-Napoca

Otilia Crasmariu, manager Seibella (Iasi)

“Sunt foarte multumita de calitatea echipamentelor furnizate de Estetiq Solutions, avem un Yperion pentru fotoregenerare si epilare definitiva (SPL), precum si un aparat de mezoterapie si microdermoabraziune (Clarena). Ce sa-ti doresti mai mult decat cliente multumite si aparate fiabile care-ti aduc profit zi de zi?”

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser