NOON

“NOON” este un principiu filozofic antic care descrie “apele primordiale” despre care se crede că au constituit sursa a tot ceea ce există în lume și bunătatea inerentă din toate. Această credință este nucleul afacerii noastre, regăsindu-se în toate produsele, tehnologia și procesele din companie.

La NOON Aesthetics – Professional Skin Care considerăm că excelența, calitatea și profesionalismul combinate cu inovația și tehnologia de top conduc la rezultate impresionante pentru piele. Având în vedere acest lucru, dezvoltăm și producem cu succes produse estetice eficiente și unice și oferim doar cele mai bune rezultate în mod egal, atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienții lor.

Ceea ce deosebește produsele NOON Aesthetics este capacitatea de a oferi pielii tratamentul cel mai eficient, fără efectele secundare frecvente precum iritația, arsura, înroșirea și senzația neplăcută. Acest lucru se datorează aditivului DermShieldTM (în curs de brevetare), care permite companiei NOON Aesthetics să dezvolte o linie de produse paraceutice pentru întreținerea pielii, ce conțin ingrediente active cu un nivel de concentrație ridicat. În acest context, oferim soluții inovatoare și rezultate impresionante pentru diferite probleme ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiperpigmentare, leziuni solare și pierderea elasticității, pete, seboree și multe altele, fără efectele secundare cunoscute.

Utilizarea unor astfel de produse ce au la bază ingrediente de calitate superioară și o aderență necompromisă la concentrații precise, permite clienților companiei să se bucure de cele mai bune rezultate disponibile în domeniul îngrijirii pielii.

Produsele NOON pot fi utilizate numai de către profesioniști instruiți sau sub îndrumarea acestora.

Linia noastră de produse

Linia de produse NOON Aesthetics este compusă din soluții terapeutice eficiente în tratarea numeroaselor afecțiuni ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiperpigmentare, leziuni solare, precum și pierderea elasticității, acnee, seboree și multe altele.

Produsele NOON Aesthetics oferă cel mai puternic și eficient tratament pentru piele, fără efectele secundare asociate, cum ar fi iritația, arsura, înroșirea și senzația neplăcută din timpul utilizării, datorită complexului DermShield™ (în curs de brevetare), care împiedică consecințele tipice.

Gama NOON include peste 40 de produse profesionale de îngrijire cutanată, atât pentru utilizare în clinici, cât și pentru tratamentul ulterior la domiciliu.

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser