Despre noi

Monica Nitescu

Estetiq Solutions a fost fondată în 2010 de către o femeie cu o vastă experiență în calitate de proprietar și manager al unuia dintre cele mai longevive centre de înfrumusețare din București.

După 10 ani în care a înteles cum funcționează acest tip de business, ce îl ajută să depășească fluctuațiile economice și să câștige lupta cu concurența acerbă si cu atracția pe care noul îl reprezintă pentru femei (și nu numai), Monica Nițescu și-a dorit să faciliteze accesul femeilor din întreaga țară la tehnologiile și produsele revoluționare lansate peste hotare de cele mai importante nume în domeniu.
Estetiq Solutions a devenit în scurt timp reprezentant exclusiv pentru producători de aparatură și produse pentru frumusețe, cu poziție de lideri la nivel internațional. Pe lângă grija față de cliente, selecția echipamentelor a fost făcută astfel încât să genereze un business profitabil pentru saloanele partenere.

Portofoliul Estetiq Solutions s-a dezvoltat rapid, iar astăzi, peste 200 saloane utilizează tehnologia și produsele reprezentate de Estetiq Solutions în România: Pollogen, Alma Lasers, icoone, Noon Aesthetics, BFC, Dermeo, Clarena, Ceriotti.

Echipa Estetiq Solutions nu se limitează la a juca rolul unui simplu vânzător, ci îți vom pune la dispoziție expertiza noastră pentru a lansa cu succes produsele cumpărate și a le promova atât în rândul clientelor existente cât și pentru a atrage unele noi.
Tehnologia și produsele noastre beneficiază de promovare în cele mai prestigioase reviste de lifestyle din România (Unica, Ce se întamplă, doctore?, Avantaje, Elle, The One etc), în cadrul emisiunilor de sănătate și frumusețe transmise de televiziunile naționale și pe cele mai relevante canale online.

Dacă doriți să echipați un centru de înfrumusețare sau o clinică de estetică medicală  și vă doriți să vă diferențiați în piață prin rezultate excepționale cu prețuri prietenoase, cu siguranță vom face o echipă imbatabilă.

Cu prietenie,
Echipa Estetiq Solutions

clarena dermeo geneo maximus BFC Alma Alma Laser